zakreconabunia
Zaciekawiona BB
sadzilam ze wieksza dawke lekow mialas. Ja przy takiej samej dawce 6tylko mialamgonal 150 przez 10 dni i cetrotide, ale nie pamiętam dokładnie ile dni , chyba 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
sadzilam ze wieksza dawke lekow mialas. Ja przy takiej samej dawce 6tylko mialamgonal 150 przez 10 dni i cetrotide, ale nie pamiętam dokładnie ile dni , chyba 5
6 komórek?sadzilam ze wieksza dawke lekow mialas. Ja przy takiej samej dawce 6tylko mialam
Tak z czego 4 dojrzale6 komórek?
No i to jest ilosc a moje to wsymie 3 sie rozwijaly. Tez 23 jada do naszej klinikija miałam 28 komórek z czego 19 się zapłodniło
Gratulacje !!!hej laseczki, sorki za milczenie,wczoraj wieczorem odebrałam betę 170.55, pierwsza 48 godzin wcześniej 66.05,dzwoniłam do Parensa, pielęgniarka powiedziała że wszystko ok, ładnie przyrosła.......bardzo ale to bardzo się cieszę, dziewczynki bardzo dziękuję za radę w sprawie b€lu brzucha, wziełam nospę i magnez i się uspokoiło, dziś nie boli ale magnez biorę nadal, buziaki dla was
Zapytaj dziewczyn,dlugo szukaly.Nie mam pojecia jak to zrobic,ktos pomoze??????Ja brałam progesteron jakieś 12 pierwszych tygodni, pozniej odstawiałam ale systematycznie chyba przez kolejne cztery tygodnie. Ale nie wiedziałam nawet ze lekarze sa przeciwni braniu progesteronu w ciazy, a to cos szkodzi??
Annemarie - ja korzystam tylko z forum na komórce i nie umiem do tej grupy sie dostaćda sie?
Ja prowadzę ciąże w klinice w której miałam in vitro. Jestem w 16 tc i duphaston odstawiłam teraz w niedzielę ale luteine biorę dalej. 100 mg × 2 . I nie wiem kiedy mi lekarka odstawi Ale narazie kaze brać cały czas