reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Właśnie z tego względu u nas nie wolno przyjmować gości na sali. Przed salami są ławki dla odwiedzającej rodziny. Jak mąż przyjdzie to daje znać i wychodzisz z maluchem.A czujesz jak każą że tak powiem wietrzyć miejsca intymne albo smarować sutki jak skóra na nich boli od ssania a tu przy każdym łóżku albo mąż albo i cały klan![]()
Lizzy_
Witam poweekendowo
u nas dziś piękna, słoneczna pogoda, więc wietrzę mieszkanko (chociaż trochę wieje), już taka wiosna
Czas leci i jeszcze tydzień do wizyty, może dzidzia zechce pokazać kim jest
Organizuję prezent dla męża na urodziny i powiem Wam, że chyba ostatni raz angażuję, w to kogoś, w sensie wspólny wypad, bo ludzie są tak niezdecydowani, tak zmieniają zdanie, zero odpowiedzialności itd. Ble... i to faceci zmieniają zdanie co 5 minut... za rok dostanie koszulę i tyle
tak mnie jeden znajomy zirytował na noc, że nie mogłam zasnąć, tak mi ciśnienie skoczyło...
ogólnie mam problemy ze spaniem. Budzę się w nocy i nie mogę spać... leżę z godzinkę i się kręcę... potem zasypiam... ale zaraz mąż wstaje do pracy, a nie jest zbyt cichy
tzn. wiem, że się stara i nic mu nie mówię, ale nie mogę spać 
Ostatnio wieczorami mnie pobolewa brzuch... ale nie jakoś bardzo mocno, więc nie panikuję... a dzidzia kopie, tatuś czuje, zadowolony
Współczuję chorym, ja również polecam napar z imbiru i cytryny - u mnie niezawodny.
u nas dziś piękna, słoneczna pogoda, więc wietrzę mieszkanko (chociaż trochę wieje), już taka wiosna
Organizuję prezent dla męża na urodziny i powiem Wam, że chyba ostatni raz angażuję, w to kogoś, w sensie wspólny wypad, bo ludzie są tak niezdecydowani, tak zmieniają zdanie, zero odpowiedzialności itd. Ble... i to faceci zmieniają zdanie co 5 minut... za rok dostanie koszulę i tyle
ogólnie mam problemy ze spaniem. Budzę się w nocy i nie mogę spać... leżę z godzinkę i się kręcę... potem zasypiam... ale zaraz mąż wstaje do pracy, a nie jest zbyt cichy
Ostatnio wieczorami mnie pobolewa brzuch... ale nie jakoś bardzo mocno, więc nie panikuję... a dzidzia kopie, tatuś czuje, zadowolony
Współczuję chorym, ja również polecam napar z imbiru i cytryny - u mnie niezawodny.
no to współczuję.. Powiedz o tym lekarzowi jak sie z nim spotkasz może?ruda ja od kilku dni nie mogę samochodem jeździć bo się źle czuję w sobotę myślałam że mąż na autostradzie będzie się musiał zatrzymać bo nagle zrobiłam się blada i chciało mi się wymiotować
a w środę jedziemy na wieś jakieś 6h samochodem o ile dzisiaj się okaże że wszystko ok z fasolką
Needi
Wrzatek nie zabije właściwości cytrynt?Sarka, ja niezmiennie polecam napar z imbiru - kawałek świeżego imbiru zetrzeć na tarce, wcisnąć połówkę cytryny, zalać wrzątkiem. Najlepiej pić takie gorące, ale jeśli jest zbyt ostre, to poczekać aż trochę przestygnie i dodać miodu.
_Hope
Witajcie laski 
W weekend jakoś tak wychodzi, ze kompa nie odpalam, a z tel pisać nie lubię, że potem mam tyle postów do nadrobienia
.
Olcia dobrze, ze już do domku, córcia z pewnością się ucieszy. Kochana nie wiem czy nie pomyliłam Ciebie z jakąś inną dziewczyną ale czy to Ty pisałaś o ewentualnym rozstaniu z Twoim M? Jestem ciekawa jak sprawa się ma? Porozmawialiście, ustaliliście coś?
Iwonka dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluszka. Oby szybko okazało się, ze ok jest i do domku Ciebie tzn Was puścili
, ściskam *
Jolcia, Malinka moja Lenka tez ostatnio rzuca się na podłogę jak coś nie po jej myśli, staram się być obok, proponować tulenie, ale nie zawsze Ona tego chce , po wszystkim zazwyczaj przychodzi na przytulaski.
Agnes u mnie tez tygodniowa rozbieżność, zielonego pojęcia nie mam czym to może być spowodowane z młodszą córeczką też tak było dokładnie tydzień różnicy. Termin z usg jest tydzień później niż z OM.
Malinko ja też koniecznie potrzebuję jakieś spodnie tzn chodzę jeszcze w swoich ale na styk już, w pracy rozpinam guzik jak siedzę. Miałam dwie pary takich za dużych więc one póki co min służą, ale już długo w nich nie pochodzę. Po poprzednich ciążach nic sensownego mi nie zostało, tylko jedne ale sprane jakieś, więc czekam na wypłatę i też na zakupy ruszam
Miłego dnia laski

W weekend jakoś tak wychodzi, ze kompa nie odpalam, a z tel pisać nie lubię, że potem mam tyle postów do nadrobienia

Olcia dobrze, ze już do domku, córcia z pewnością się ucieszy. Kochana nie wiem czy nie pomyliłam Ciebie z jakąś inną dziewczyną ale czy to Ty pisałaś o ewentualnym rozstaniu z Twoim M? Jestem ciekawa jak sprawa się ma? Porozmawialiście, ustaliliście coś?
Iwonka dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluszka. Oby szybko okazało się, ze ok jest i do domku Ciebie tzn Was puścili

Jolcia, Malinka moja Lenka tez ostatnio rzuca się na podłogę jak coś nie po jej myśli, staram się być obok, proponować tulenie, ale nie zawsze Ona tego chce , po wszystkim zazwyczaj przychodzi na przytulaski.
Agnes u mnie tez tygodniowa rozbieżność, zielonego pojęcia nie mam czym to może być spowodowane z młodszą córeczką też tak było dokładnie tydzień różnicy. Termin z usg jest tydzień później niż z OM.
Malinko ja też koniecznie potrzebuję jakieś spodnie tzn chodzę jeszcze w swoich ale na styk już, w pracy rozpinam guzik jak siedzę. Miałam dwie pary takich za dużych więc one póki co min służą, ale już długo w nich nie pochodzę. Po poprzednich ciążach nic sensownego mi nie zostało, tylko jedne ale sprane jakieś, więc czekam na wypłatę i też na zakupy ruszam
Miłego dnia laski
dariazgr
Wrzatek nie zabije właściwości cytrynt?
tez sie nad tym zastanawialam dlatego zalewam przegotowana woda taka odstana z minutke chociaz ale nie wiem...
Witam poweekendowo
u nas dziś piękna, słoneczna pogoda, więc wietrzę mieszkanko (chociaż trochę wieje), już taka wiosnaCzas leci i jeszcze tydzień do wizyty, może dzidzia zechce pokazać kim jest
Organizuję prezent dla męża na urodziny i powiem Wam, że chyba ostatni raz angażuję, w to kogoś, w sensie wspólny wypad, bo ludzie są tak niezdecydowani, tak zmieniają zdanie, zero odpowiedzialności itd. Ble... i to faceci zmieniają zdanie co 5 minut... za rok dostanie koszulę i tyletak mnie jeden znajomy zirytował na noc, że nie mogłam zasnąć, tak mi ciśnienie skoczyło...
ogólnie mam problemy ze spaniem. Budzę się w nocy i nie mogę spać... leżę z godzinkę i się kręcę... potem zasypiam... ale zaraz mąż wstaje do pracy, a nie jest zbyt cichytzn. wiem, że się stara i nic mu nie mówię, ale nie mogę spać
madziolina_p
Dariazg a gdzie masz łożysko, że już tak widać?
reklama