reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślicie, że przy takiej becie nie usłyszę jutro serduszka????Kurczę, w sumie liczyłam na to, że jutro je usłyszymy :( :(

Myślicie, że przy takiej becie nie usłyszę jutro serduszka????Kurczę, w sumie liczyłam na to, że jutro je usłyszymy :( :(
Nie martw się na zapas !! :) może już będzie coś widać/słychać. Ja miałam w zeszła środę betę 8782 i nie było serduszek. Także to chyba nie do końca od bety zależy. Tylko od tygodnia ciąży :)

Hess ,Madzia opisujce i wklejajcie bez pytania.Ja juz slyszalam tyle wersji dlugich protokolow,ze wasze pewno beda i tak dwa inne. Oprocz tego ,dla nowych dziewczyn ktore,nie wiedza co je czeka to super pomoc.

Madzia- to najpiekniejsze momenty na swiecie dla przyszlej mamy, ta sr....ka przed Beta;););)

Nie martw się na zapas !! :) może już będzie coś widać/słychać. Ja miałam w zeszła środę betę 8782 i nie było serduszek. Także to chyba nie do końca od bety zależy. Tylko od tygodnia ciąży :)

Ma_rta, serduszko zaczyna bic od 4-5 tyg, od 6 tyg zaczyna pompowac krew i ksztaltuja sie komory serca.Ale nie musi byc tego jeszcze widac ,a tymbardzej slychac.Take it easy! Masz przepiekna bete i jest wszystko cudnie,bedzie dobrze:)

reklama
Do góry