Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ale mnie dziś głowa boli i gardło
ratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mnie dziś głowa boli i gardłoratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować
![]()
Kiedy zamierzacie kupić łóżeczko itd ?ja nic nie mam,nic nie przygotowane,ehhhhhh!
Nie wiem czy testowałyście.. MOi znajomi mają taki bujaczek na baterię dla dziecka z róznymi prędkościami wibrowania lub bujania i róznym nasileniem. Bardzo mi się spodobał ten pomysł i myślę takie coś zakupic
Tak nie jadlam z rolada, zawsze z sosem jem albo kielbaska i cebulkaFazerkamm, nie jadłaś klusek.śląskich z roladą? Czy coś poknociłam?
Hehehe ja tak w pierwszej ciazy mialam! Z 16 szklanek po porodzie zostaly chyba 4Witajcie,
Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować.....
Cicho tu i u mnie i spokojnie, M. dłubie w garażu, a dziewczynki kazały się zawieźć na trochę do babci....
Zrobiłam sobie herbatkę i na kolację sałatkę. Czy myjecie te sałaty 'gotowe do spożycia'??
Miłego wieczorku.
Ja mam dokładnie tak samo z tym ze roznica wieksza bo synek ma 4lata i 2 miesiąceZazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić
Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd
Witajcie,
Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować....
Co do kolacji dzisiejszej musze wam coś powiedzieć...zjadlam makrele taka jakby pastę z malreli mama mi zrobiła i normalnie zjadlam nie wiem o wędzone malreli różne rzeczy się słyszy ale zjadlam i teraz się zastanawiam czy nic mi nie będzie?????