happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Basienka moze to spojenie lonowe ci dokucza? Mialam w poprzedniej ciazy od 17tc so konca i ledwo lazilam. Do tego okropnie ciagnelo w pachwinach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do tej pory zajmowala sie tym dominika81Kto zajmuje się uaktualnianiem Sierpnióweczek? Bo próbowałam się skontaktować na priv z Moderatorką dwa razy... ale chyba nie dochodzą wiadomości...
jedy fyn mam 2 w 1 plus do tego dokupilam nowy fotelik maxi cossi city i adaptery. ja jestem mega zadowolona naparwdekassia a jaki masz wózek? Przepraszam, że tak wypytuję, ale mam spaczenie na tym punkcieJak widzę wózek na ulicy to od razu badam wzrokiem, patrzę jak jedzie, czy jest dobrze amortyzowany itd.
![]()
Współczuję kochana, kuruj się. ...Dziewczyny ratunku. Bierze mnie na wymioty, goraczka juz powoli rosnie, glowa peka, fatalnie sie czuje.. Dobrze, ze dom wysprzatalam i obiad ugotowalam. Jeszcze podlogi zostaly. Ide lezec ;(
no poszukaj i zobacz czy tobie odpowiadaKuzynka męża ma jedo fyn i też polecała. Jeszcze nie na trafiłam na ten model w sklepie.
do tej pory zajmowala sie tym dominika81
Basieńka mnie wyręczył mążJa też według @ 5 sierpień :-) a usg na 30 lipiec ;-)
Dzisiaj przed domen zamiatalam.... Porażka teraz brzuch na dole boli,kręgosłup boli,kość ogonowa boli.. A gdzie cała reszta jak ogród cały ruszy... Zamiatanie przed domem to była mała rozgrzewka Przed innymi pracami podworkowymi a teraz... Padam tylko przy tym.