reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Ciekawe jak to u mnie bedzie, mój maluch jest z września, a nigdy nie przepadal jeździć w wózku, moja parasoleczka była tylko kilka razy użyta, bo on nie ma czasu na siedzenie, on musi iść. Tylko czy mu się nie odmieni jak zobaczy, że dzidziuś jedzie w wozeczku, to kto wie jak to będzie.
Obiadek zjedzony, synuś spi a mamusia leniuchuje :-)

reklama
Właśnie, który Graco?? :) A ten onyx jest śliczny, właśnie takie wózki mi się podobają. Szkoda, że tak mało jest wózków kolorowych. Rzeczy dla dziecka są takie śliczne, a wózki zazwyczaj ciemne albo jednobarwne :/

Okasia a widzialas palete koloroe do oyster?dla mnie cudna. Do mnir przemawia zielony dla chlopca,cieny róż dla dziewczynki i pomarańczowy jako unisex

Załączniki

• 1457270338986.jpg
    1457270338986.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 105
Mój faworyt na szczęście też ma wybór kolorów, choć wolałabym jeszcze bardziej poszaleć. Podoba mi się pomysł z wymienną budką wtedy nie trzeba wybierać wózka uniwersalnego kolorystycznie. Tylko jak się urodzi dziewczynka to ma słodką budkę, a jak potem urodzi jej się braciszek to można zmienić na bardziej chłopięcy wzór. Teraz jest moda na czerń, a z drugiej strony są beże, jak wózek jest czarny z pomarańczową wstawką to już szaleństwo :)
80f7c41a5bdf89e54b46eea43f8c7f6f.jpg

Pamiętam jak mój kuzyn dostał od naszego dziadka ze Stanów spacerówkę i była taka piękna kolorowa, ale nie tandetna. Teraz rozglądałam się za takimi, ale wózki dziecięce już nie bardzo przypominają dziecięce :/ Do końca życia będę wypominać ciotce, że mi tej spacerówki nie zostawiła :/

No właśnie ni sie w oyster podoba ze moge znienic w kazdej chwili kolor,bo np. Powiedza ze dziewczynka a urodzi sie chlopak i nie musze calego wozka zmieniac, zolte mi sie strasznie podobaja ale robale latem ciągną

Fimka - moja siositra tez polowała na okazję I trafiła w końcu, ale tez pare miesięcy jej to zajęło.
ma gondolę I spacerówkę, ale jej córa która ma teraz 2 lata (a młdoszy 6 miesięcy) odmówiła jeżdżenia w wózku I w sumie teraz używa częściej mojego starego Jedy Fyn. a tamten stoi....

happymum, okasia - ja polecałam dla Fimki podwójny Graco stadium duo dla dzieci rok po roku, ja miałam taki I byłam mega zadowolona, sprawdził sie baardzo, w zasadzie nie miał wad. teraz w nim kolejne dzieci jeżdża, praktycznie jest używany non stop od dobrych 5 lat.
a jeśli chodzi o spacerówkę to kupię kiedyś graco mirage. mojm zdaniem te odbywa - podwójny I pojedynczy prowadzą się super.
tego graco quarto nie znam I wogóle nie nastawiam się na graco z gondola, jedynie spacerówkę.
z gondola będę miała swój stary Jedy Fyn, w którym już 4 dziecko jeździ, a moje będzie 5-te :wink: najpierw moja dwójka jeździła, teraz siositry dzieci jeździły I za chwilę mój będzie jeździł.

okasia - o matko, to były wózki :-D:-D
ja miałam granatowy, pamiętam jeszcze kiedyś stął na strychu u rodziców, tylko mój był jakiś nieco inny, mniej kanciasty.

Haha fajny ten wózek :-)

Co do ślubu hmmm może nie odbieraj telefonów hihi

Asienka mój mąż nie znosi nic co związane z ogrodem... Nawet trawę mi sąsiad kosi... Teraz ma nogę w gipsie...ciekawe kto mi teraz ogródek skopie :-(

Ja dzisiaj mam takiego powera że szok. Nawet na szafkę wskoczylam bez trudu ;-)

Dzisiaj zaczynam 20 tc ale leci :-)

reklama
fajne kolorki tych wozkow ja mam zielony ciemny z szarym :)

ja spzratalam dzis bo jutro mama gosci- kolezanki :) - a wczoraj mi sie nie chcialo. troche mnie krocze zaczelo bolec- za duzo chyba i zmeczona jestem. u mnie pada wiec nici ze spaceru :(

Do góry