Fimka - moja siositra tez polowała na okazję I trafiła w końcu, ale tez pare miesięcy jej to zajęło.
ma gondolę I spacerówkę, ale jej córa która ma teraz 2 lata (a młdoszy 6 miesięcy) odmówiła jeżdżenia w wózku I w sumie teraz używa częściej mojego starego Jedy Fyn. a tamten stoi....
happymum, okasia - ja polecałam dla Fimki podwójny Graco stadium duo dla dzieci rok po roku, ja miałam taki I byłam mega zadowolona, sprawdził sie baardzo, w zasadzie nie miał wad. teraz w nim kolejne dzieci jeżdża, praktycznie jest używany non stop od dobrych 5 lat.
a jeśli chodzi o spacerówkę to kupię kiedyś graco mirage. mojm zdaniem te odbywa - podwójny I pojedynczy prowadzą się super.
tego graco quarto nie znam I wogóle nie nastawiam się na graco z gondola, jedynie spacerówkę.
z gondola będę miała swój stary Jedy Fyn, w którym już 4 dziecko jeździ, a moje będzie 5-te

najpierw moja dwójka jeździła, teraz siositry dzieci jeździły I za chwilę mój będzie jeździł.
okasia - o matko, to były wózki

ja miałam granatowy, pamiętam jeszcze kiedyś stął na strychu u rodziców, tylko mój był jakiś nieco inny, mniej kanciasty.