Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja sobie godzinę temu popłakałam. tak po prostu bez powodu i odrazu mi lepiej i humor mi wrócił..zrozum tu babę w ciazy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że będziemy trzymać kciuki ale Ty jeszcze nie rezygnuj jeszcze się wszystko może ułożyć. Najlepsze co możesz teraz zrobić dla malenstwa to spróbować się maksymalnie uspokoić. Wiem że to nie łatwe. Ściskam Was :-*witam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!
witam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!