kornela123
Fanka BB :)
Ja odkąd jestem w ciąży zmuszam się dwa razy w tyg do ryby bo nie biorę witamin i dha.Dla mnie to strasznie malo a jeszcze tez czuje mdlosci i zmuszam sie ale ryby dawno nie jadlam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odkąd jestem w ciąży zmuszam się dwa razy w tyg do ryby bo nie biorę witamin i dha.Dla mnie to strasznie malo a jeszcze tez czuje mdlosci i zmuszam sie ale ryby dawno nie jadlam.
Kasia wcale nie jesz aż tak małoJa martwie sie o dziecko teraz leze calymi dniami praktycznie w goraczce nie mam apetytu jak dochodzi do 38,4 to lykam apap dzisiaj zjadlam suchą bułkę cebulowa pomarancze kiwi dwie rzodkiewki talerz zupy brokulowej i kilka kukurydzianych chrupek. Pije herbate z lipy i soki. Uzywam obecnie antybiotyku probiotyku kapsulki dha i lyzka multi sanostolu no i jak goraczka wzrosnie to apap. Zastanawiam sie czy moge uzyc wody morskiej do nosa na te cholerne zatoki. Martwie sie tym ze malo jem :-(
Ja martwie sie o dziecko teraz leze calymi dniami praktycznie w goraczce nie mam apetytu jak dochodzi do 38,4 to lykam apap dzisiaj zjadlam suchą bułkę cebulowa pomarancze kiwi dwie rzodkiewki talerz zupy brokulowej i kilka kukurydzianych chrupek. Pije herbate z lipy i soki. Uzywam obecnie antybiotyku probiotyku kapsulki dha i lyzka multi sanostolu no i jak goraczka wzrosnie to apap. Zastanawiam sie czy moge uzyc wody morskiej do nosa na te cholerne zatoki. Martwie sie tym ze malo jem :-(
Kasia ja też używałam preparatu Quix właśnie na bazie wody morskiej. Myślę, że w ciąży można bez problemu, przed zastosowaniem sporo informacji szukałam na ten temat, czy aby na pewno nie zaszkodzi. Także jest pomocna. Dodatkowo robiłam sobie inhalacje z rumianku.Kasia wcale nie jesz aż tak mało![]()
Co do wody morskiej ja jej używałam do nosa jakiś miesiąc temu i dodatkowo się inhalowałam solą fizjologiczną
Dużo zdrówka
Kasia2439 wracaj do zdrowka najważniejsze żebyś dużo piła i nie martw się nie za mało jesz dzidziuś i tak weźmie ile potrzebuje z tego co zjadlas a za kilka dni już normalnie będziesz miała apetyt.. Sól morska nie zaszkodzi na pewno..:-)Ja martwie sie o dziecko teraz leze calymi dniami praktycznie w goraczce nie mam apetytu jak dochodzi do 38,4 to lykam apap dzisiaj zjadlam suchą bułkę cebulowa pomarancze kiwi dwie rzodkiewki talerz zupy brokulowej i kilka kukurydzianych chrupek. Pije herbate z lipy i soki. Uzywam obecnie antybiotyku probiotyku kapsulki dha i lyzka multi sanostolu no i jak goraczka wzrosnie to apap. Zastanawiam sie czy moge uzyc wody morskiej do nosa na te cholerne zatoki. Martwie sie tym ze malo jem :-(
Dziewczynki, dobre pomidory są w Biedronce - malinowe albo śliwkowe. Kupujemy cały czas - nigdzie nie ma lepszych :-)
Ja biorę teraz Mama dha i te tabsy jak dla mnie smierdzą. Są obrzydliwe.
Jak się skończą to kupię witaminer albo femibion.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka