reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

No wlasnie. Moze jakies pomysly zaczerpniemy.
Ja musialam wymyslic cos innego dla 6latki bo cekiny to bylaby tragedia. Zajeloby to 2 tygodnie a cekiny bylyby wszedzie tylko nie na jajku ;) wiec trzeba bylo wykorzystac sznurki z bibuly ;)

Oj ja jak robię to wszędzie walają się cekiny i szpilki, a co dopiero by było gdyby to robiło dziecko :D

2 sztuki mam już skończone, może jeszcze coś udziergam to też się pochwalę :)

Załączniki

• FB_IMG_1458160419813.jpg
    FB_IMG_1458160419813.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 118
reklama
A ja jutro idę na krzywa glukozowa, bo ostatnio na czczo miałam cukier na pograniczu normy wrr.. Jak sobie pomyśle o tym swinstwie żeby pić.

hej witam wieczornie, robię kartki Wielkanocne...aj późno ale nie miałam siły wcześniej się zabrać :frown:

o to byłaś mały grubasek :rofl2::-D wiecie bardzo ciężko jest generalizować...dla każdego coś innego jest dobre, ja np w poprzedniej ciąży brałam witaminy a moja Ola maluśka się urodziła bo 2680 a w 40 tygodniu się urodziła więc to chyba reguły nie ma.
Ja mam w planie teraz tran pić, wcześniej nie chciałam ze względu na możliwość przedawkowania wit A. A jak się okaże, że mam niskie żelazo to będę pić Floradix, naturalne żelazo dobrze

niunians śliczne jajeczko :-)

wybraliśmy imię dla chłopca :-) :) więc teraz tylko poznać płeć ;-) ;)

Hehe grubasek to mało powiedziane mama do dziś mi wypomina, że moja szyja nie mieściła się w sukience do chrztu i musiała odpiąć kilka guziczków :D szkoda ze nie mam tu tego zdjęcia to byście padły :D

Podziwiam, że chce wam się robić ozdoby, ale przyznaje, że baaaardzo ładnie wam to wychodzi :D

Oj ja jak robię to wszędzie walają się cekiny i szpilki, a co dopiero by było gdyby to robiło dziecko :D

Piękne :-)

Jak byłam z Piotrkiem w ciazy, to zrobiłam 2 komplety bombek i 2 choineczki z taśmy - metodą karczochową. Wyszło ślicznie, ale nigdy więcej ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

jane - ja też lubię kartki świąteczne. Co prawda sama nie robię, kupuję gotowe, zwykłe i wysyłam. Z wakacji też lubię wysyłać kartki :). Niestety my już rzadko dostajemy, ale jeszcze dostajemy. Głównie sms lub mail. Bleeee!

ja dostaję od rodziny i lubię to :-) :)

śliczneeeeeee

Iga tez mi sie podoba ;) i to jeden z moich typow ale M jakis nie do konca przekonany.
no bywa...a u nas m właśnie to wymyślił i jemy się bardzo podoba

Hehe grubasek to mało powiedziane mama do dziś mi wypomina, że moja szyja nie mieściła się w sukience do chrztu i musiała odpiąć kilka guziczków :D szkoda ze nie mam tu tego zdjęcia to byście padły :D

Podziwiam, że chce wam się robić ozdoby, ale przyznaje, że baaaardzo ładnie wam to wychodzi :D

hahaha ale się uśmiałam :-D:-D

Oj ja też uwielbiam wysyłać kartki świąteczne zarazilam tym córę :D a przy okazji cześć rodzinki odsyła swoje wiec się nam tradycja zrodziła :cool:
Co do rękodziełów właśnie skończyłam robić kwiaty z bibuły do palmy a przed snem Ola zdążyła wsadzić do barwników trawę ;)

Martya ta szwagierka tez by chciała zjesc zmemlane z czyjejś buzi? Mnie to obrzydza. Ludzie maja pomysle.
Pisanki-piękne. Ja jestem beztalencie do takich robotek.

Paulinka tylko jak wypijesz to pamiętaj zeby nie jeść,nie pic i siedziec na tylko w poczekalni zeby wynik byl misrodajny. Paskudna ta glukoza.

Martya ta szwagierka tez by chciała zjesc zmemlane z czyjejś buzi? Mnie to obrzydza. Ludzie maja pomysle.
Pisanki-piękne. Ja jestem beztalencie do takich robotek.

Paulinka tylko jak wypijesz to pamiętaj zeby nie jeść,nie pic i siedziec na tylko w poczekalni zeby wynik byl misrodajny. Paskudna ta glukoza.

Jeżeli tak robi to pewnie by chciała :D Teściowa jej powiedziała, że jest po uniwersytetach a tak dziecko karmi.

Ja podobno smykałkę do robótek mam po prababci, która zajmowała się kurpiowską sztuką ludową :)

reklama
Moja ciotka tak memlala synowi kiedys zupę i wypluwala na ltzeczke i malemu. Ja musiałam wyjść z tego pomieszczenia. Od czegos sa blendery chyba....

Do góry