reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No faktycznie jest okrycie!!! Dzięki Kasia! Czarne byłoby dobre do tego wózia... wiem że są też do kupienia uniwersalne barierki, więc w sumie niczego poza tym płaskim rozkładaniem by mu nie brakowało... muszę się z tym przespać :tak:

reklama
Grzebię po necie za tym wózkiem i oto co znalazłąm.... z Forum Gazetowego:
"W internecie podobaly mi sie tez wozki z grupy Hauck (niemieckie), ale wczoraj widzialam modele Disney na zywo i sie zalamalam - takiej szmaty na wozku to nigdy nie widzialam. Tandeta na maxa."
:errr::errr::errr:

A widzisz. Jak to dobrze, że jest net i można opinie sobie poczytać o różnych produktach. Mój wózio jest super i też bym mogła się nabrać, że marka to marka. A jednak nie zawsze jak się okazuje.

Joasiek, tak dla pocieszenia to nawet bys sie wkurzala na ten wozek...chodzi mi o podnozek, odchodzi mocno do tylu....dziecko pozniej ma problem z postawieniem nozek.....wiem co mowie bo siostra nie zwracala na to uwagi i kupila z takim, a teraz Oliwcia sie meczy......ale dobre jest to ze czlowiek uczy sie nie tylko na swoich bledach:-p:-)

Mnie też sie podoba Chicco Enjoy, ale za drogi jak na mnie...poza tym nie planowałam zakupu takiego wózia, ale po dłuższym zastanowieniu, jak Fili zacznie chodzić i tylko czasem będzie chciał odpocząć w wózeczku , to mnie lepiej będzie pchać lekką parasolkę a nie bądź co bądź cięższego x-landera..i pewnie kupie ale to na przyszłe lato i to raczej coś TAKIEGO

Grzebię po necie za tym wózkiem i oto co znalazłąm.... z Forum Gazetowego:
"W internecie podobaly mi sie tez wozki z grupy Hauck (niemieckie), ale wczoraj widzialam modele Disney na zywo i sie zalamalam - takiej szmaty na wozku to nigdy nie widzialam. Tandeta na maxa."
:errr::errr::errr:

Hmmm nie wiem co powiedziec :confused: To prawda ze wózio na zdjęciu wyglada bardzo zachecajaco i ślicznie i pierwsze moje wrazenie po rozpakowaniu wózia było mieszane ale po kilku dniach testowania stwierdzilam ze prowadzi sie go dobrze i co najwazniejsze mała lubi w nim siedziec a nawet spac (bo o to sie bałam). Zazwyczaj po kupnie wózka sa jakies plusy i minusy. Jeszcze dwa, trzy miesiace temu tez miałyśmy my sierpniowki taki problem ale teraz juz kazda jest po dokonanym wyborze i tylko moze dwie były całkowicie niezadowolone chociaz słyszały dobre opinie na temat kupowanego wózia. Ale życze powodzenia w polowaniu:tak:
A to Joasiek jeszcze dla ciebie
Zobacz załącznik 41279 Zobacz załącznik 41280

Zobacz załącznik 41281Zobacz załącznik 41282

reklama
Joasiek, mnie sie wydaje, że widziałam taki wózek z Kubusiem w którymś z Hipermarketów- albo real albo Carrefour- normalnie na dziale dziecięcym...Tylko granatowy

Do góry