No to najważniejsze!To widzę, że tak samo jak Ty dużo nie wymagamA i żeby kropek został albo nawet dwa
![]()

Dwóch się nie podejme. Jeden jest ok.
No niech już będzie jutro ! I wiadomość, że wtorek jest mój i kropcia !!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to najważniejsze!To widzę, że tak samo jak Ty dużo nie wymagamA i żeby kropek został albo nawet dwa
![]()

Ja tez.Ja mam tluszczyk na brzuchu, wiec do zyly daleko![]()

I ja się dołączęJa tez.![]()
Bez obaw ja plamienia miałam do ok 6 tygMartwię się, beta rośnie, termin okresu minął, a tu jakieś plamienia.
No to najważniejsze!
Dwóch się nie podejme. Jeden jest ok.
No niech już będzie jutro ! I wiadomość, że wtorek jest mój i kropcia !!![]()
Po cetrotide tak swędzi brzuch jakby stado komarów pogryzlo. Mąż mnie po rękach strzelał żebym się nie drapala.Ja pamiętam jak siostra lub mama robiły mi zastrzyki to musiałam sobie dmuchać w to miejsce, bo zimny zastrzyk i swędziało straszniei tak się z tego śmiały i nie mogły przestać
za każdym razem tak było
A moja siostra jak mi robiła to jakby w rzutki grała, bo tak trzymała pena
chyba trzy razy się przymierzała do tego
![]()

Mój się boi bliźniaków, ale w naszej sytuacji to mówi, że i 3 będzie ok.Ja zawsze strasze mojego M, jeśli coś przeskrobie i mówię, że będą bliźniaki![]()