Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wiesz po poronieniu pierwszy cykl był bezowulacyjny a potem się udało w pierwszym cyklu. Wiem że mało przeszłam w porównaniu do innych mam, ale strach ciągle gdzieś siedzi. Wyczekuje wizyty za dwa tygodnie. :-)
Nie na co się porównywać, nigdy nie chciałabym przeżyć poronienia wiec dla mnie Ty przeszłas równie dużo co inne na tym watku
Z tego co zauważyłam chyba ze mną jest trochę lepiej po porodzie. Cykle są regularniejsze, tylko mam podejrzenie ze po prostu pęcherzyki nie dojrzewają przez co nie dochodzi do owulki choć organizm się bardzo stara bo LH skacze i szyjka się otwiera i produkuje śluz![]()
Dzięki Kochana jesteś :-*
Bardzo dobre objawy i Tobie na pewno już w kolejnym cyklu się uda :-)
Czarna :-[ ej. Ja chyba zadzwonie tam do tego twojego komandosa zeby sie pozadnie za ciebie wzial w kolejnym cyklu :-)
Czarna :-) jaka ty mądra dziewczynka :-) dobra.nie bede dzwonic :-) u mnie to podzialalo. Przestalam myslec, wywalilam aplikacje, nawet nie bylam.pewna kiedy mam @ dostac :-) trzymam mocno, najmocniej jak.potrafie za Ciebie kciuki :-)