reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć mamuśki i staraczki.
KASIU GRATULACJE!!!! Cudowny prezent od króliczka Wielkanocnego.
OlaMagda kuruj się kochana :*
Dovela witaj :)
Tatinko- silna kobietko cieszę się, że z tatą już troszkę lepiej i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Cieżaróweczki jak się czujecie?
CzarnaMadziu kolejny cykl będzie twój :*

Dziękuję kochanie:*
Trzymam kciuki za Ciebie:))
Kiedy testujesz?:)

reklama
To w przyszłym tygodniu trzymamy kciuki za Myszunie, Wiktorie i dowele tak?? :D

Ola21 a u ciebie nadal brak @??
Tak brzuch mnie boli jak na @ ale nie ma pierwszy raz nie bola mnie piersi bo zawsze na @ bola a teraz takie flaki i nieraz mam biały śluz w sumie nie wien czy iść po ten test bo jak czuje ten ból to odrazu Wiolu myślę ze zaraz przyjdzie :/

Ja po pracy zaraz idę spać jutro jadę do rodziców na jeden dwa dni:) ..
Hej Dowela :)
Dla reszty buziaki :* :*

Tak brzuch mnie boli jak na @ ale nie ma pierwszy raz nie bola mnie piersi bo zawsze na @ bola a teraz takie flaki i nieraz mam biały śluz w sumie nie wien czy iść po ten test bo jak czuje ten ból to odrazu Wiolu myślę ze zaraz przyjdzie :/

Ja po pracy zaraz idę spać jutro jadę do rodziców na jeden dwa dni:) ..
Hej Dowela :)
Dla reszty buziaki :* :*

Olu a który to twój dzień cyklu?

reklama
Do góry