reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ej, w sumie to moge juz zaczac marudzic tylko nie wiem ktora to do 4 rano wytrzyma ?
Moje dziecko ,siedzi samo w autobusie z Poznania do Niemiec,ma do przejechania 700km i sie kurna boje,zeby caly i zdrowy dojechal....(
Myślę, że moja noc będzie i tak dziś ciekawa ;)
I wcale Ci się nie dziwię! Po to podobno są matki :)
Nie no dojedzie, dojedzie.

reklama
Ja myślałam, że posiedzę dziś dłużej, a tu oczy same mi się zamykają. Powieki są tak ciężkie. Już dość łez wylałam, że chyba pójdę w kimono :D

Jak nie ma laptopa to jest właśnie teflon :) Zawsze pierwsze co robię każdego dnia po otwarciu oczu to forum :) Co tam, że człowiek ślepy i bez okularów czyta :p I tylko z sypialni zawsze słyszę "już na forum siedzisz" :p

Ja myślałam, że posiedzę dziś dłużej, a tu oczy same mi się zamykają. Powieki są tak ciężkie. Już dość łez wylałam, że chyba pójdę w kimono :D

Jak nie ma laptopa to jest właśnie teflon :) Zawsze pierwsze co robię każdego dnia po otwarciu oczu to forum :) Co tam, że człowiek ślepy i bez okularów czyta :p I tylko z sypialni zawsze słyszę "już na forum siedzisz" :p
Ja nawet do laptopa nie podchodzę. Z teflon em łatwiej się chodzi :)
To tak jak u mnie. Jeszcze dobrze się nie obudze a już teflon w ręku ;)

jutro prima a prilis, mozesz go lekko zrobic w dzieciola,niech nie mysli ,ze jedyny na tym swiecie...;)

Moja kolezanka ,zerwala z facetem w zeszlym roku 1 kwietnia:):) 10 min nagrywala sie jemu na sekretarke, kazala zwrocic klucze itp. Przyjechal do niej w srodku nocy,roztrzesiony z tymi cholernymi kluczami i lzami w oczach. Wogole sie nie pokapowal,a potem prawie jej naciupal ,jak mu powiedziala:)ze to byl zart.

Moim zdaniem cholernie glupi.

reklama
Do góry