reklama

Kto po in vitro?

jutro prima a prilis, mozesz go lekko zrobic w dzieciola,niech nie mysli ,ze jedyny na tym swiecie...;)

Moja kolezanka ,zerwala z facetem w zeszlym roku 1 kwietnia:):) 10 min nagrywala sie jemu na sekretarke, kazala zwrocic klucze itp. Przyjechal do niej w srodku nocy,roztrzesiony z tymi cholernymi kluczami i lzami w oczach. Wogole sie nie pokapowal,a potem prawie jej naciupal ,jak mu powiedziala:)ze to byl zart.

Moim zdaniem cholernie glupi.
Popieram, bez sensu taki żart. Jak można wogole takie coś wymyślić. Ciekawe jakby ona zareagowała jakby usłyszała ze to zart

reklama
Dziewczyny! Nowy miesiąc, nowe nadzieje!! :)

KWIECIEŃ

1: Nova - wizyta w klinice
1: westaice - betowanie 
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
1: kasia_basia - punkcja
1: olo2012- punkcja
1: najki - start z gonapeptylem

2: ewelin86 - punkcja
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: ewa262292- crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Super, dawaj :D a późnej transfer razem i betka :) i będziemy miały forumowe bliźniaki. O tak sobie wymyśliłam o! :)
Westi u swojego byłam. Ale było peeelno ludzi bo dziewczyny z całymi rodzinami chodzą, normalnie byly mamy,siostry, koleżanki... no tłumy. Wizyta krótka ale sensowna. Jednym slowem może być. Nie tęsknię jak Ty :))
Agatek idź na wizytę jak masz się uspokoić. Jak się tak źle czulam po punkcji to też poszlam dodatkowo nie do swojego gina żeby zobaczył co i jak.

Kate p7 jesteś tam? Pamiętasz rozmawialysmy o teratospermii mojego M. Morfologia poprawila się od września z 1% do 4% SAMA, to możliwe? :) a pobrane komórki po pick up oznaczone M1, M2 to o co chodzi?
hello, jestem jestem:-) tylko łatwiej mi cytuje się moje posty, bo nie mam czasu na przegląd BB.
Zmiana morfo z 1% na 4% to po prostu zmiana wynikająca z dynamizmu nasienia, jakby było 16% to wtedy jest wow, no niech będzie 9%:-p Co do MII to oznaczenie dojrzałej komórki, MI komórki prawie dojrzałej, czyli takiej która by dojrzała w toku stymulacji. GV głęboko niedojrzałe lub zdegenerowane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry