reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelin, mamy razem punkcję :-)
Aniko - dopisz mnie na 2 kwietnia

Lekarz zadowolony, bo estradiol (3000) nie spada jak przy poprzednich podejściach. endometrium 13.

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze bohaterki, szczególnie za naszą testującą Westaice :)

Ewelin, mamy razem punkcję :-)
Aniko - dopisz mnie na 2 kwietnia

Lekarz zadowolony, bo estradiol (3000) nie spada jak przy poprzednich podejściach. endometrium 13.

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze bohaterki, szczególnie za naszą testującą Westaice :)
Ale się Was teraz nazbiera :) chyba męża zatrudnię do kciukow ;)
To sobota jajecznica będzie no, no ! Oby obficie i przy betach tez :)
Dziękuję :*

Dziewczyny kciukasy za jutrzejsze wizyty&&

Westi czekamy na Twoją betę śliczna i wysoką;)) &

Ewelin tak jak mówią dziewczyny nie ma się co załamywać doktorek wie co jest najlepsze a pamiętaj cierpliwy zbiera dwa razy;)) z nami czas Ci zleci;))

Kachna dzieciaczki to wojownicy po mamie ani się obejrzysz a będziecie w domku.

Annemarie jak Ty zaczniesz narzekać to Anika musi to wpisać w kalendarz hihihi

No i jutro bez brzydkich żartów;)) Dobrej nocy życzę

Ann :*
Nova tylko dobrych info. na wizycie.
Malina za pechole. Niech będą dorodne.
Bety pozytywnych info. niech ustalają termin i będziesz biegać ze swoim kropkiem :)
Kasia_Basia i olo za bezbolesny i owocny zbiór !
&&&&&&&
I dzień dobry bardzo! Miłego dnia!

Ja zaraz wyruszam do labo. O losie. Niby tak się czeka na betę a jak przychodzi to człowiek jak dziecko ;)
O dziwo zasnęłam spokojnie ;) wstałam z lekkim stresikiem. Brrr
Buziole :* ,

Kciuki za dzisiejsze dziewczynki, za punkcje, wizyty, terminy, podglądanie no i testowanie :)

Ja prawie całą noc nie spalam, było mi niedb , w brzuchu kręciło dziwnie jakby na wizytę w wc, jak juz zasnęłam to śniło mi się, ze mieliśmy spotkanie klasowe w podstawówce, siedzieliśmy w ławkach, ja miałam jelitowke, biegałam wymiotować, nauczycielka prowadziła pogadankę o in vitro, a ja w międzyczasie dostałam wyniki że mam jakąś bakterie "zappa" i przez nią nie będę miała transferu :(:(

reklama
Do góry