Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AnnOlvi dobrze ze jesteś
Pyzia może jeszcze się ułoży z teściowa :-) ważne że święta udane
Lena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)
Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki
Ruda a czytalas regulamin dokladnie?Patrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Ale Ty musisz potem gdzies jakas opinie o tym wystawiac. Masz bloga?Strawbelka tak :-) polecila mi kolezanka kto jest od poczatku I miala juz pare akcji. Wiec warto I zero kosztow
Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatkąPatrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Wykonczysz tego mezaFajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatkąale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas
![]()
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słaboale wypił mocną kawę to mu się polepszylo
taki wrażliwy jakiś
![]()