reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć wszystkim. Czy ja mogę tak nieśmiało do was dołączyć? Moja historia jak wszystkie tu wesola nie jest.Staramy sie już trzy lata ale dopieto w zeszłym roku odkryliśmy źródło problemu. U nas problem jest po mojej stronie, endometrioza IV stopnia. W lutym zeszłego roku wykryto u mnie torbiele 7-9 cm na obydwu jajnikach. W kwietniu 2015 miałam pierwsza laparoskopie, wycięto mi jeden niedrożny jajowod. W sierpniu 2015 kolejna laparo, kolejne torbiele. W październiku/listopadzie rozpoczęliśmy ivf. Szło całkiem ok. W grudniu tydzien przed punkcja okazało się ze mam wodniaka drugiego jajowodu-decyzja o wycięciu. Punkcje zrobiliśmy bo byłam gotowa. Pobrano 5 jajeczek z czego zaplodnilo się 3.Zamrozilismy. Tak więc w styczniu 2016 kolejna laparoskopia która przekształciła się w laparotomie bo tyle zrostow miałam i wszystko takie kruche ze woleli delikatnie tam posprzątać. Koniec końców transfer miałam 16 marca. W ten poniedziałek zrobiłam betę. .. 0.Świat mi się trochę zachwial..Dziś dostałam @ i będę walczyć dalej. Ciesze się ze Was znalazłam. Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za nasze sukcesy.
Witaj i zostań z nami :)
Więc jest nas dwie z endo IV stopnia

reklama
Uffff nadrobiłam was dziewczyny :) w pracy miałam taki młyn, że uciekło mi kilka godzin, a tym samym kilkanaście stron :)

West przykro mi bardzo, cieszę się, że jak sama piszesz wraca dobra west, a ja nadal wierzę w twoje mrozaczki

Witam nowe dziewczyny, cieszę się z nowych transferów w najbliższych dniach, ale nas będzie niezła grupka :)

reklama
Do góry