pisanka89
Fanka BB :)
Sama robisz zastrzyki? Ja dzisiaj próbowałam ale nie dałam rady ostatecznieTo mi wczoraj coś ciężko cetrotide wchodziło, nie chciał się wbić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama robisz zastrzyki? Ja dzisiaj próbowałam ale nie dałam rady ostatecznieTo mi wczoraj coś ciężko cetrotide wchodziło, nie chciał się wbić![]()
Pierwszy raz od początku stymulki postanowiłam sama sobie zrobićSama robisz zastrzyki? Ja dzisiaj próbowałam ale nie dałam rady ostatecznie![]()
Ja cały czas robię z clexane i zauważyłam, ze w niektórych miejscach nie mogę się wbić, a w innych idzie łatwo. A niby robię w podobnych obszarach :/To mi wczoraj coś ciężko cetrotide wchodziło, nie chciał się wbić![]()
To samo mam. Niby podobny obszar, a łatwo nie jest :/Ja cały czas robię z clexane i zauważyłam, ze w niektórych miejscach nie mogę się wbić, a w innych idzie łatwo. A niby robię w podobnych obszarach :/
No z jednej strony to tak. Gorzej jak będzie dużo fajnych i ciężko będzie się zdecydowaćTo chyba przyjemność sama.