reklama
koralik83
Fanka BB :)
Będzie dobrze, musi być! !No niestetyMnie znów czeka laparoskopia i czyszczenie. Jak to powiedziałam dziś mojej siostrze: odświeżą, zrobią mały remoncik i wróce do gry
![]()
ewelin86
Dokładnie takEwelin wyremontuja Ci domek zanim nowy lokator się wprowadzi![]()
koralik83
Ciężko jest. Ale walczymyWitaj Koralik.
Przezywam dzis to co Ty.
Nigdy nie miałam z nim problemu. Ze tez akurat dzisiaj ! :/
Na spokojnie musze to przetrawic.Ciężko jest. Ale walczymy
Wiesz ja dopiero dziś bete robiłam. Dosyć świeża sprawa, a też nie bardzo wiem co dalej.
koralik83
A powiedzcie mi czy można tak od razu startować do drugiego crio? Jak zadzwoniłam w poniedziałek do gin powiedzieć ze niestety nie udało się i co teraz to powiedziała ze mam czekać na @ i w 10 dc przyjść na spr owulacji i walczymy dalej. Jedyny warunek to żebym psychicznie sobie poradziła. ..no i właśnie nie wiem co robić 

koralik83
Jak M zadzwonił podać mi wynik to aż zdretwialam. Pol dnia w pracy przeryczalam, potem jeszcze w domu ale dziś juz chce walczyć dalej. Przytulam i wierzę że nam się uda!Na spokojnie musze to przetrawic.
Wiesz ja dopiero dziś bete robiłam. Dosyć świeża sprawa, a też nie bardzo wiem co dalej.
ewelin86
Jak tylko dostaniesz @ możesz startować. No właśnie musisz to dokładnie przemyśleć. Sprawa jest świeża i w tej chwili nie wiesz co zrobić. Ale jeśli chcesz odpocząć to poczekaj do kolejnego cyklu i wtedy zacznij działaćA powiedzcie mi czy można tak od razu startować do drugiego crio? Jak zadzwoniłam w poniedziałek do gin powiedzieć ze niestety nie udało się i co teraz to powiedziała ze mam czekać na @ i w 10 dc przyjść na spr owulacji i walczymy dalej. Jedyny warunek to żebym psychicznie sobie poradziła. ..no i właśnie nie wiem co robić![]()
koralik83
Pomyślę, dzięki.Jak tylko dostaniesz @ możesz startować. No właśnie musisz to dokładnie przemyśleć. Sprawa jest świeża i w tej chwili nie wiesz co zrobić. Ale jeśli chcesz odpocząć to poczekaj do kolejnego cyklu i wtedy zacznij działać
reklama
Sytuacja ogólnie mówiąc jest do bani.
Próbuje się porozumieć z moim lekarzem, ale wyjątkowo coś nam nie idzie.
Nie wiem czy trafiłam na jego zły dzień czy to moje dzisiejsze emocje.
Reasumując sprawa całościowo do głębokiego przemyślenia.
A ja chyba zacznę biegać żeby rozladowywac emocje bo zaczyna się robić gorąco.
Próbuje się porozumieć z moim lekarzem, ale wyjątkowo coś nam nie idzie.
Nie wiem czy trafiłam na jego zły dzień czy to moje dzisiejsze emocje.
Reasumując sprawa całościowo do głębokiego przemyślenia.
A ja chyba zacznę biegać żeby rozladowywac emocje bo zaczyna się robić gorąco.
Podziel się: