Miałam jedni opakowanie. Brała dawki 225 i jedna 300 i trochę we fiolce mi menopuru zostałoAle mówisz o Menopurze? Więcej CI wyszło niż w wyliczeń?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam jedni opakowanie. Brała dawki 225 i jedna 300 i trochę we fiolce mi menopuru zostałoAle mówisz o Menopurze? Więcej CI wyszło niż w wyliczeń?
Dziś juz sie na szczęście kończy :-) a ja ide spać po ostatniej nocy,jestem cały dzien zakręcona.dobrej nocyDziś jestem w nastroju nie dotykalskim.
Mój światopogląd się wali.
Malina mi też zostało.
Dobranoc :*Dziś juz sie na szczęście kończy :-) a ja ide spać po ostatniej nocy,jestem cały dzien zakręcona.dobrej nocy
Kochane czytam Was cały dzień. Wróciliśmy o 18, w sumie od 7 nas nie było. Potem było świętowanie urodzin M. Generalnie pobrano 11 jajec, jutro, pojutrze mają zadzwonić co dalej. Nasienie bardzo dobrej jakości, także jestem dobrej myśli. I pytanie co do luteiny: mam dwie różne wskazówki. Dwa razy dziennie po 3 szt albo 3 razy po 2 szt. To chyba nie ma znaczenia?Kochana wyprzedziłaś mnie z tym pytaniem o dziewczyny![]()
To ładny efektKochane czytam Was cały dzień. Wróciliśmy o 18, w sumie od 7 nas nie było. Potem było świętowanie urodzin M. Generalnie pobrano 11 jajec, jutro, pojutrze mają zadzwonić co dalej. Nasienie bardzo dobrej jakości, także jestem dobrej myśli. I pytanie co do luteiny: mam dwie różne wskazówki. Dwa razy dziennie po 3 szt albo 3 razy po 2 szt. To chyba nie ma znaczenia?
West, no wlasnie nie wiem. Takie po prostu odczucia. Mam skurcze jelit i trochę mnie w pachwinach ciagnie. No i mam wrazenie, ze to jest silniejsze niz w ostatnich dniach. Stad niepokój![]()
dwa razy udało Ci się ivf?? wow super:-) to jest nadzieja, na jeszcze jednego robalakate - jak wróci "Wielka gra" do tv -startuj z wiedzy o in vitro!!! Wygrasz!
p.s.po twoich wpisach już sie nie martwię moim progesteronem (spadł z 1,53 do 1,36). Bo ja pomimo tego, że mam syna z drugiego podejścia to dalej jestem zielona.
westi - bardzo, bardzo mi przykro. Wiemy jak się czujesz, dobrze, że wola walki została.
Pisanka - witaj! Ja podchodziłam przeziębiona do udanego właśnie transferu, także głowa do góry!

ja nigdy nie brałam sterydu, wiec nie zawsze, ale next plan był -encorton. Wracam właśnie z imprezy urodzinowej wuiec ide spac bo robal nie ma litości:-)To wiemmam go przepisanego ze wzgledu na hashimoto i nk
Zachodzilam w ciaze normalnie i organizm mi zabijal zarodek.
Zastanawialam sie tylko dlaczego zawsze go daja przy in vitro, bo chyba zawsze daja steryd, czy nie zawsze?