Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
piszemy na innych watkachcoś tu strasznie cicho nie to co kiedyś nie szło wątku nadrobić po paru godz nieobecności
co sie dzieje?Ja jestem tylko przelotem wiec u mnie roznie z pisaniem tym bardziej ze nie zbyt sie czuje i duzo spraw na glowie z dziecmi lekarze badania i tp
Witam wszystkie StaraczkiMoj synek bierze udzial w konkursie fotograficznym. Kazdy glos jest dla nas wazny. DO wygrania jest chusta do noszenia
Prosimy o pomoc i dziekujemy z góry
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Leczenie Oliwkii jezdzenie po lekarzach szukanie diagnozy i wieczne czekanie na wyniki czy sa wporzadku ;/ chodzi o to ze nie rosnie nie tyje ma mala nozke no i od urodzenia ma zeza ;/co sie dzieje?
Boziu biedna a wiedza co sie dzieje dokladnie?Leczenie Oliwkii jezdzenie po lekarzach szukanie diagnozy i wieczne czekanie na wyniki czy sa wporzadku ;/ chodzi o to ze nie rosnie nie tyje ma mala nozke no i od urodzenia ma zeza ;/