reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak dobrze pamietasz.

Hej, ja Cię kojarzę ze Staranek 2015,:) trochę na kakao siedziałyśmy:)
Kasia i jak w ogóle tato zareagował ze będzie miał niemowlaczka w domu? :)
pamiętam jak mój tato słuchał muzyki na słuchawkach jak Mary miała pół roku i była pora rehabilitacji i ćwiczeń. .. albo uciekał z domu bi nie mógł słuchać jej płaczu bo chciał ją ratować od razu[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa czesc :) pamietam :):):):) po zyciowych zawirowaniach wrocilam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oby teraz było dobrze! :D Tu każda zachodzi w ciąże :)

Kasia i jak w ogóle tato zareagował ze będzie miał niemowlaczka w domu? :)
pamiętam jak mój tato słuchał muzyki na słuchawkach jak Mary miała pół roku i była pora rehabilitacji i ćwiczeń. .. albo uciekał z domu bi nie mógł słuchać jej płaczu bo chciał ją ratować od razu[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co Kochana chyba do niego nie dociera. Naprawdę o nic nie pyta , o nic sie nie martwi. Ehh ...
Widzisz jakiego kochanego masz tatuska :) czasami ciężko znieść płacz dziecka.

mamakulka to jak i my:)tez szatany koscielnego nie chcemy!

dziewczyny wy sie tak nie zamartwiajcie o pecherzyki i inne tylko cieszyc mi sie staraniami a reszta sie sama zrobi!:)wplywu na to i tak nie mamy wiec nie zamartwiac sie i nie zadreczac..fasolki maja swoja wlasna droge i swoje wlasne sposoby i niedlugo wam podaruja dwie grube krechy!!:)
hej obserwuj inne objawy owulacji bol klocie w brzuchu
ja bralam tabletki krotko odstawilam i piwrwszy cykl az sie lalo ze mnie.
Potem wszystkie cykle jakis takie dziwne byly bo np w lutym ani troche przezroczystego sluzu nie mialam
Wkrecalam sobie ze mam cos z owulacja bolal mnie tylko brzuch bardzo na owu a sluzu nie bylo sam bialy i okazalo sie ze jestem w ciazy
Z reszta zapytaj Mamykulki ona tez nie miala sluzu i zaszla:)

ola a co sie dzieje??pewnie sie zamartwiasz:/
wyluzuj i opowiadaj co tam u ciebie:)
wiem dzis caly dzien padalo i jest humor kiepski:/a ma tak byc caly weekend:/
kiedy idziesz na badania?

hej dziewczynki czytam Was ale cos nie mam ochoty pisac
Kibicuje wszystkim staraczkom o dwie kreseczki z calego serduszka :*
Pamietam o Was caluje mamusie i fasoleczki wszystkie mocno:*:*

KasiaMarysia ladne lozeczko mi sie tez biale jak kuleczce podobaja

Kasiu354 wszystko bedzie dobrze prawdziwe szczescie Ci sie przytrafilo serduszko male w Tobie bije lepiej byc nie moze:*:)

co do slubu to nie wiem czy jestem juz gotowa wierze bardzo w Boga chociaz w kosciele za czesto nie jestem
Cywilny moze tak ale koscielny nie wiem nie chce przed Bogie przysiegac chociaz kocham mojego nad zycie :)
Na pewno za jakis czas zmienie zdanie:) Moj mowi ze jak bedzie tata to i mezem chce byc:)
I tez marzy mi sie jakis cichy slub gdzies za granica na plazy czy cus hehe a moj znowu wielkie weselicho

cichy slub:)my bralismy taki cichy w zakopanyn..tylko my masz syn i swiadkowie:)bylo tak jak chcielismy!obydwoje nie lubimy tych wesel takich wielkich i glosnych..

hej obserwuj inne objawy owulacji bol klocie w brzuchu
ja bralam tabletki krotko odstawilam i piwrwszy cykl az sie lalo ze mnie.
Potem wszystkie cykle jakis takie dziwne byly bo np w lutym ani troche przezroczystego sluzu nie mialam
Wkrecalam sobie ze mam cos z owulacja bolal mnie tylko brzuch bardzo na owu a sluzu nie bylo sam bialy i okazalo sie ze jestem w ciazy
Z reszta zapytaj Mamykulki ona tez nie miala sluzu i zaszla:)

Podnioslas mnie na duchu bo mi sie ryczec chce jak o tym mysle :( zawsze cykle mialam DOSLOWNIE co do godziny. Piekny sluz i doskonale wiedzialam nawet o ktorej godzinie doszlo do owulki. A teraz piersi mnie bola caly cykl, ze K nawet podczas przytulanka nie moze sie nimi nawet delikatnie pobawic :( do tego kazdy cykl innej dlugosci i nie mam pojecia czy jest owulka czy nie bo ani klucia jajnika ani sluzu :/

ewa moze kup sobie testy owulacyjne..ja w tym cyklu zrobilam je pierwszy raz w zyciu i chyba bylo to skuteczne:)polecam..wiesz na czym stoisz wtedy

cichy slub:)my bralismy taki cichy w zakopanyn..tylko my masz syn i swiadkowie:)bylo tak jak chcielismy!obydwoje nie lubimy tych wesel takich wielkich i glosnych..

A ja uwielbiam wesela <3 moglabym chodzic co tydzien!!! :) ale swojego raczej nie bede miec. Ja jestem niewierzaca, K ma bardzo ambiwalentny stosunek do wiary wiec koscielny odpada. Cywilny moze kiedys bo zwyczajnie teraz bardziej mi sie oplaca go nie miec :)

reklama
Do góry