reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia23 działać to zacznę już dzisiaj, żeby "armia" była w obiegu cały czas :D hahahaha
a jeśli chodzi o zastrzyk to prawdopodobnie tak, ale jeszcze we wtorek z ginem będę gadać, bo jak by nie patrzeć to on zaleca to co najlepsze ;) no i muszę mu powiedzieć, że @ była trochę inna niż zawsze, 2 dni krótsza, i cykl zamiast 32 dni miałam teraz 30 dni i nie wiem czy to po zastrzyku czy dlaczego ;/

Łóżeczko bardzo ciekawe ;) mi się podobają ciemne z jasnymi wstawkami (z resztą jak większość mebli w moim mieszkaniu) ;)

reklama
KasiaMarysia23 działać to zacznę już dzisiaj, żeby "armia" była w obiegu cały czas :D hahahaha
a jeśli chodzi o zastrzyk to prawdopodobnie tak, ale jeszcze we wtorek z ginem będę gadać, bo jak by nie patrzeć to on zaleca to co najlepsze ;) no i muszę mu powiedzieć, że @ była trochę inna niż zawsze, 2 dni krótsza, i cykl zamiast 32 dni miałam teraz 30 dni i nie wiem czy to po zastrzyku czy dlaczego ;/

Łóżeczko bardzo ciekawe ;) mi się podobają ciemne z jasnymi wstawkami (z resztą jak większość mebli w moim mieszkaniu) ;)

To ja mam w sypialni wenge z jasnymi , ale to łóżeczko będzie w pokoju gdzie bardziej są meble w kolorze standard.

Nuska obyś wstrzelila się w to co trzeba :D

Wiecie co ja mam spadek humoru i smutki w czwartki. Zwróćcie uwagę, że tydzień temu było to samo. Może jakieś zwyżki hormonów pod koniec tygodnia? Sobota juz normalna jest zawsze. Nie czaje tego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

CzarnaMadzia niestety tak, rosną piękne tylko w pękaniu trzeba im pomagać ;)
Kuleczko obejrzyj może jakąś komedię, albo zjedz lody, mi to zawsze pomaga ;)

Kuleczko oby! :D teraz jak już wiadomo czemu nie wychodziło to kwestia czasu i leków, a tak rozmawiając z moim stwierdziliśmy, że fasolka chce się pojawić na naszą rocznicę ;) w sumie to jeśli by wyszło, to by się "pokazała" później, ale na naszą rocznicę już by była ;) ale to by było cudowne ahhh :)

Ale się objadłam, ruszyć się nie mogę hehe ;P

reklama
Do góry