reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziękuję wam bardzo :* oby to minęło jak najszybciej. Bo wszystko wydaje mi się bez sensu. Mój co chwilę pyta czy na pewno go kocham bo że inaczej się zachowuje, odtrącam go. A ja po prostu ciągle chodzę zła i mam już dość wszystkiego. Jutro spotykam się z przyjaciółkami, trochę się wyluzuje, odstresuje i musi być git!

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuje zapalenia pęcherza. Ja niestety też biorę urofuraginę:( Życzę zdrówka!
Który masz dzień cyklu kochana??

Aniaaa_H oby ten cykl był udany i żebyście nie musieli powtarzać badań. Wiem jak to faceta stresuje. Mój to wgl jak robił badania to żałuję, że nie dowiózł próbki bo miał straszne warunki jak opowiadał :(
A co do Amarro to taaak :D jego teksty są boskie:D Naprawdę polecam na poprawę humoru :):)
Pamiętam edycję chyba w tamtym roku, masakra ani jeden serwis nie wydany ;/ paranoja.

India pochwalisz się fryzurką ? :)

Życiowa oooj popieram Cię co do wpisów Ani :D:D

Madzia to teraz &&& za plemniczki :D
Dziękujemy Kasiu:**

rozanielasz me serce <3<3

Fryzjer, oł oł oł! Co będziesz tym razem robić? Fajniunio! Jakbyś zobaczyła moje odrosty , to ołmajgudnes.
Też mnie rozanielasz, dziękuję za komplement <3<3 Jak będę w ogóle mamą, to już będzie cudownie, ale chciałabym być jeszcze dobrą mamą!

Chcica zawsze na propsie Madzia xD Mówie, korzystaj Mała! Cuś się mnie widzi, ale nie będę głośno mówić, co y na krakać ;D uhuuu! Też zatem kciukasy zaciskam u rąk i nóg, żeby Ci plemniczek tam zrobił robotę.

Też polecam Amaro na poprawę humoru ;D Zawsze z M.robimy jedzonko i wszelkie kulinarne oglądamy. Ogiński się trochę sprzedał, więc jak oglądaliśmy go jeszcze jako totalnego amatora na YT, to teraz już nie mam werwy do jego KochamGotować..
KasiuniuMarysiuniu, też miód na me serce wlewasz <3
Wszystkie wlewacie!

Oj chyba nic z tego nie będzie, szyjka jeszcze nisko... mam nadzieje ze się podniesie:)
Ale trzymaj za mnie kciuki:*
To poplatalam cos strasznie, wybaczcie.

Ja tez spiaca mega. Ledwo siedze juz. Chlopaki w Wiedzmina graja, a ja walcze z klejacymi powiekami :-)

Troche podetne. Chce z przodu dluzsze a z tylu krotsze i powiem Wam, ze ostatnio tak chodze do roznych fryzjerow i jeszcze zaden nie zrobil tego co chcialam. Moze grzywke znowu zrobie, albo zobacze co doradzi.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże Wiedźmin... sama bym pograla:))

KasiaMarysia23 dzisiaj dopiero 7 dc ;)

Lecę robić obiad na kolacje ;p położyłam się na chwilę z książką i skończyłam już ją czytać ;p jakieś 250 stron zleciało nie wiem kiedy ;p
Zajrzę jeszcze tu wieczorem ;)

Kasiulku wszystko co najlepsze przed Tobą, pomyśl o tym że czeka Cię tyle pięknych i wzruszających chwil !
Slub, dziecko , same dobre rzeczy to o czym marzyłaś. Tulę Cię mocno i już nie smutaj.

Nuśkaaa to zaraz będziesz działać :) w tym cyklu też bierzesz zastrzyk?

India jak jesteś bardzo senna to po prostu się prześpij, nie męcz się, chyb a że w nocy będziesz miała problemy ze snem.

Madziula wszystkie trzymamy kciuki !

Kasia ja byłam ciągle zła na początku i często płakałam. Zresztą zdarza się do teraz :) będzie dobrze! Zawsze przecież sobie ludzie radzą to Ty sobie nie poradzisz? ;*

Ja właśnie też mam jakiś na wieczór humor dziadoski, cli mi się ...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ano nie wiem. Wolałbym żeby już był :)

Łóżeczko jest ładne , ja preferuje białe ale model super :D tylko nie ma informacji na temat materaca, z czego i jaki :) może zapytaj?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry