reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale wiesz..raczej to nie jest na poziomie szefa Amaro :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zawsze coś :) razem to razem :) ja się z Pawłem biłam w kuch , bo on swoje a ja swoje :)
Fajnie że Radek idzie ze swoim kolegą:) ale zerówka to nic strasznego. Ja też chciałam jak miałam 6 lat i bardzo dobrze wspominam ten okres:)

Madziu ja to mam przekonanie, że dziecku nie daje się grzybów do 6 roku życia.

Kuleczko na spokoju możesz iść na ten koncert:):)

Dzień dobry Kobietki ;)
Żyję, jestem cała i zdrowa tylko czasu mi brakuje ;/
Wczoraj od rana biegałam po mieście, byłam trochę u rodziców i u bratowej ;) później chwila w domu z moim M i na nockę do pracy. Wstałam po 14, ogarnęłam w domku i mam teraz czas na forum ;)
Co do wpisu Anette to powiem tylko, że mimo moich starań chyba by mi padło na głowę jakbym tylko czytała o staraniach, medycznych aspektach tej kwestii, śluzach, wydzielinach, bolączkach, humorach, obawach itp...
Nie można dać się zwariować i układać całego życia pod starania... Czasami za duży nacisk na dzidzie i stres że się nie udaję jest "blokadą" ... także relax take it easy;)
Moje staranka chwilowo stoją w miejscu, bo chyba mam zapalenie pęcherza, albo coś tego typu, ale wcinam żurawinkę i dzisiaj chyba do apteki skoczę po urofuraginę i będzie dobrze ;)
Na wtorek się muszę wcisnąć do mojego Gina na monitoring ;)

Mamakulka i Życiowa nie mogę się doczekać waszych wizyt ;) a i Kuleczko, jak tak zapraszasz na wieś to też chętnie wpadnę ;) siadam w auto, chwila, moment i jestem w Jeleniej ;p
CzarnaMadzia kobieto skąd ty siłę bierzesz :D hehe
KasiaMarysia ja też uwielbiam programy tego typu i nie mogę wyjść z podziwu co oni tam czasami "wyczarują" ;)
India super, że Radzio się dostał ;)

Tyle piszecie, że aż miło się czyta tylko ciężko nadrobić i każdej odpisać ;p
Buziam wszystkie i głaski dla brzuszków ;*

Ale zawsze coś :) razem to razem :) ja się z Pawłem biłam w kuch , bo on swoje a ja swoje :)
Fajnie że Radek idzie ze swoim kolegą:) ale zerówka to nic strasznego. Ja też chciałam jak miałam 6 lat i bardzo dobrze wspominam ten okres:)

Madziu ja to mam przekonanie, że dziecku nie daje się grzybów do 6 roku życia.

Kuleczko na spokoju możesz iść na ten koncert:):)

Są ciezkostrawne dlatego mu ich na razie oszczedze:)

Dzień dobry Kobietki ;)
Żyję, jestem cała i zdrowa tylko czasu mi brakuje ;/
Wczoraj od rana biegałam po mieście, byłam trochę u rodziców i u bratowej ;) później chwila w domu z moim M i na nockę do pracy. Wstałam po 14, ogarnęłam w domku i mam teraz czas na forum ;)
Co do wpisu Anette to powiem tylko, że mimo moich starań chyba by mi padło na głowę jakbym tylko czytała o staraniach, medycznych aspektach tej kwestii, śluzach, wydzielinach, bolączkach, humorach, obawach itp...
Nie można dać się zwariować i układać całego życia pod starania... Czasami za duży nacisk na dzidzie i stres że się nie udaję jest "blokadą" ... także relax take it easy;)
Moje staranka chwilowo stoją w miejscu, bo chyba mam zapalenie pęcherza, albo coś tego typu, ale wcinam żurawinkę i dzisiaj chyba do apteki skoczę po urofuraginę i będzie dobrze ;)
Na wtorek się muszę wcisnąć do mojego Gina na monitoring ;)

Mamakulka i Życiowa nie mogę się doczekać waszych wizyt ;) a i Kuleczko, jak tak zapraszasz na wieś to też chętnie wpadnę ;) siadam w auto, chwila, moment i jestem w Jeleniej ;p
CzarnaMadzia kobieto skąd ty siłę bierzesz :D hehe
KasiaMarysia ja też uwielbiam programy tego typu i nie mogę wyjść z podziwu co oni tam czasami "wyczarują" ;)
India super, że Radzio się dostał ;)

Tyle piszecie, że aż miło się czyta tylko ciężko nadrobić i każdej odpisać ;p
Buziam wszystkie i głaski dla brzuszków ;*

A właśnie nie wiem co mi w tym miesiącu do łba strzelilo:))

Dzięęękuję za odpowiedź <3 Też tak sądziłam zawsze od zawsze, a ten ostatnio, to jest wczoraj, czy z tą ilością to nie za mało. Mówie pffff, facet, żeby takie problemy były, ale na wszelki wolałam Was zapytać!

Dzię dzię dzięęę Wiki, jako że proszę Ciebie z Twoim mężem rozwodku nie ma, to ja liczę na nas, Ciebie, Dorcie i mnie na ten majowy!

Czarnulo, poobijana to dobrze ;D korzystaj, bo za miesiąc już taka nie będziesz, słowo daje xD bo będzie BUM i dwie krechy!

Nie mam fejbuczka! ;( nie widzę Was! ;( ale nie założe, bo miałam przeboje z nim, i powiedziała NICHUCHU!

KasiuniuMarysiuniu, też tak sądzę, że daje nam czas do lipca, jak znów będą nietrafione cykle, to powtórzy. Ale póki mam nową nadzieję i wiarę, że nam wypali, to poczekam ;**
Ja Cie pytalam o Helsa i Topchefa, Amaro jasne xD
Wymiękłam ze śmiechu na tym odcniku jublieuszowym Piekelnej, co był nad wyraz miły ;D nie będę tu teraz cytowac, ale czaisz o co chodzi, no nie? "o jejku, patelnia jest zimna..." xD hahahaha, też go uwielbiaaaaam! Rozwijał się z edycji na edycje od pierwszej! Ale Amaro własnie nawet jako facet jest boski, tak jak Madzia pisała ;D

Życiowa, ja to nadal mam przed oczami ten mój sen z Twoimi bliźniakami, z parką, chłopiec i dziewczynka, ohohoh, niemoge sie doczekać! i Kseniu ja Ciebie proszę też o filmik, koniecznioza, osattnio sie tak wzruszyłam...>!

reklama
Dzikujemy za dziewczyny za gratulacje :-) ja juz jestem w domu, wyszlam z pracy o 14,.pojechalam.po Radka i tadam jestem juz na kanapie w domu.
A jutro ide do fryzjera, a co.
AniaH - Zyciowa ladnie to ujela- masz kosmiczna energie dziewczyno. Bedziesz swietna, zywiolowa mama :-)
Ja tez czekam na kolejne dwie kreseczki :-)
Madzia, Ty chyba pisalas, ze masz sluz plodny?? To nie odpoczywaj tylko zaciskaj zeby i do boju :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry