reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Strawbelka zawsze przytrzymuje 10 sekund igłę ale i tak zawsze troszkę wypłynie. Na początku tego nie miałam. Dopiero od jakiś 2 tygodni coś wypływa.
Multikaczorek mi też pobolewało podbrzusze tak jak przed @. Ale brałam to za dobrą kartę że coś tam się dzieje. Zresztą podczas normalnego jajeczkowania też pobolewa więc chyba wszystko jest ok ;)

reklama
Strawbelka zawsze przytrzymuje 10 sekund igłę ale i tak zawsze troszkę wypłynie. Na początku tego nie miałam. Dopiero od jakiś 2 tygodni coś wypływa.
Multikaczorek mi też pobolewało podbrzusze tak jak przed @. Ale brałam to za dobrą kartę że coś tam się dzieje. Zresztą podczas normalnego jajeczkowania też pobolewa więc chyba wszystko jest ok ;)
A duzo Ci tego wyplywa?
Moze sprobuj inne miejsca, albo leciutko bod katem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny drogie czy wiecie może co może być przyczyna krwawienia/plamienia w trakcie brania antyków?? Siostra mi dzisiaj zadała to pytanie i jedyne co nasunelo mi się na myśl to to że nie zrobiła odstępu między opakowaniami,ale robiła i za tydzień ma zrobić kolejny odstęp. Jakieś pomysły?
Na mojej ulotce było napisane,że mogą wystąpc plamienia jako skutek uboczny. Może tak po prostu zareagował organizm?

Ja w oczekiwaniu na wynik bety miałam w sobie dużo spokoju. Az się sama sobie dziwilam, ze tak jest. Stwierdziłam, ze wszytsko co mogłam, to zrobiłam, a teraz zadecyduje los. Na wszelki wypadek miałam w głowie plan awaryjny i listę rzeczy, które zrobię dla siebie, gdyby coś poszło nie tak. Mnie osobiście to pomaga.
Zawsze wszytsko analizowalam i poddawalam w wątpliwość, a jakoś do ivf wygrzebalam te pokłady spokoju :)

Moja stymulacja trwała 13 dni. Gonapeptyl, menopur, gonal- przez 11 dni dawki od 150 do 300 jednostek. Po 11 dniach zamknięcie stymulacji. Dodam jeszcze że mam lekką hiperstymulację do tej pory.
Zaczynam od gonal 300 + menopur 75 wstępnie . Potwierdzi mi w poniedziałek po usg teraz biorę antykoncepcyjne na wyciszenie 10 dni

reklama
Puszczam. Wydaje mi się że robię wszystko tak jak Bozia przykazała. Może mam już za bardzo podziurawiony brzuch i zrosty. No nic dzięki za odpowiedzi. ;)

Do góry