ewelin86
Fanka BB :)
To uwierzEwelin nawet nie wiesz jak się cieszę ale z drugiej strony nie wierzę że to już się zaczęło![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To uwierzEwelin nawet nie wiesz jak się cieszę ale z drugiej strony nie wierzę że to już się zaczęło![]()
Komercyjnie podchodzimy.Zawsze wydawało mi się, że trzeba mieć skończone 35 lat, żeby 2 podać. A jednak okazuje się, że nie koniecznie. Ale czy Wy na fundusz czy komercyjnie podchodzicie, bo to może też mieć znaczenie.
Może też zależy jaka historię choroby macie
co to znaczy?Tylko to je jest chyba znieczulenie ogólne tylko sedacjia .Przynajmniej u mnie
Poczytałam Wasz przemyślenia o nastawieniu i od dziś planuję znaleźć w sobie trochę więcej optymizmu. Bo ja się doluję bez sensu jak jeszcze nic nie wiadomo. A jutro moj zarodek zaczyna implantację
Ja tez dziś 4dptkiedy testujesz? Ja mam tez same czarne myśli ale wlanie planuje to zmienić
![]()
Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.Ja za 1 stymulacja do in vitro bałam się hipetki wszystko wszystkiego innego byłam świadoma . Ale nie brałam pod uwagę ze nie będzie jajek tak się bałam hipetki że aż jajka się wystraszyly i nie było żadnegoteraz myślę jak będzie hiperka to będzie przeżyje nie ja pierwsza nie ostatnia. ....dawki mam większe niż ostatnio
I tu spisz i tu śpisz . Wiesz co nie wiem dokładnie ale znieczulenie ogólne kojarzy mi się bardziej z operacjia a sedacjia to takie szybkie spanie. Np. Ostatnio do gastroskopi też bralam sedacjie bo po co się męczyć wychodzę z takiego złożenia .A
co to znaczy?i jaka różnica?
Ogolne to chyba z intubacja jest.I tu spisz i tu śpisz . Wiesz co nie wiem dokładnie ale znieczulenie ogólne kojarzy mi się bardziej z operacjia a sedacjia to takie szybkie spanie. Np. Ostatnio do gastroskopi też bralam sedacjie bo po co się męczyć wychodzę z takiego złożenia .
Mój mąż też gada do brzucha .....Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom