reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
wiedziałyście, że test owulacyjny najlepiej jest zrobić najlepiej wieczorem, kiedy poziom hormonu luteinizującego jest najwyższy - nie należy wykonywać badania z pierwszego moczu porannego??? a ja robię rano jak ciążowy:/

Lux ile ona ma lat? madafaka masakra jakaś
no coraz bardziej Cię lubię... ale nie przywiązuję się - długo tu nie będziesz....:wink:
dokładnie tak jak powyżej - Lux, ile ona ma lat? przecież sądząc po wszelkich znakach na niebie i ziemi - coś koło tyle co Ty... to niech się głupia dupa nauczy, zechce, weźmie za to co trzeba, to jej się też ułoży...
Ty też nie dostałaś manny z nieba - nauczyłaś się, zapracowałaś, postarałaś się i teraz masz to. do czego doszłaś...
nienawidzę zawistnych ludzi - samym im się nie chce d... ruszyć, ale innym zazdrościć to chętnie...
moja siostra taka jest - jak skończyłam pierwsze studia, to ona też chciała, jakoś tam jej poszło, trochę jej pomogłam, potem zrobiłam drugie, trzecie, a ona już nie... zazdrość, zawiść... masakra. urodziłam syna bardzo młodo bo chciałam. ona córkę rok później bo wpadła. ja później nie mogłam mieć dzieci ze względu na zdrowie - ona nie chciała - usunęła...
ja urodziłam jeszcze dwójeczkę jak tylko okazało się że jednak mogę - to zawiść taka, że od 4 lat się nie odzywa... ja mam dom z ogrodem, obrotnego męża i własny biznes, a ona jest przedszkolanką z mężem niedojdą i wiecznym narzekaniem na wszystko... nie przejmuję się. z domu wyszłam z jedną torbą. wszystko co mam zawdzięczam sobie, swojej ciężkiej pracy i niegłupiej łepetynie... i mężowi, który wspiera mnie na każdym kroku...
dlatego - frajerzy niech się za robotę wezmą a nie zazdroszczą, ale zrobić im się nic nie chce...
złość mnie bierze, kiedy czytam coś takiego...

magoo - oby Twoje słowa okazały się prorocze:p halo a jak zajdę szybko to wrota zostaną przede mna zamkniętę na to forum??:)
nie zgadzam się, ja się z dnia na dzień coraz bardziej przywiązuję:)
cóż, łaskawie zezwalam, ale tylko 3 posty na dzień... no góra 5...
Matko i córko, jasne że drzwi, a nawet okna otwarte, ale już nie jako staraczka...
ja to w ogóle proponuję - zostańmy tu wszystkie -czy się uda czy nie - po prostu nie przenośmy się na żadne styczniówki, lutówki itp...
będą takie, co się starają, takie co są na początku ciąży, w połowie, pod koniec albo już z maluszkami - będziemy mogły sobie nawzajem więcej pomóc, podpowiedzieć...

wiedziałyście, że test owulacyjny najlepiej jest zrobić najlepiej wieczorem, kiedy poziom hormonu luteinizującego jest najwyższy - nie należy wykonywać badania z pierwszego moczu porannego??? a ja robię rano jak ciążowy:/

W instrukcji obslugi moich testow jest napisane aby nie robic z porannego moczu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat

reklama
ona jest o wszystko zazdrosna, o mieszkanie, o moja prace o meble o firanki, ze nam sie uklada a jej nie....ciaza to jeszcze powiekszyla, ona ma 33 lata i nawet obiadu nie zrobi a jej dzieckiem jej mama sie zajmuje bo jej sie nie chce jak to na mowi szkoda Jula, ze uroslas i gada do niej ty skalubusku i śkalbie a dziecko sie wkurza, bo prawie 11 lat
Ale rozumiem ze ogólnie to zdrowa jest ...bo im więcej czytam tym większe nam wrażenie ze dziewczyna troszkę ma problemy z główka ...i nie chce hej obrażać. ..broń Boże tylko ...chyba nie muszę pisać to chyba jasne :)

Do góry