reklama
No zastrzyki idą jak burza i nawet nie wiem że je boire gdyby nie ślady na brzuchu. Ja jestem chyba jakaś dziwna jestem) boje się że mogę nie wyhodować jajec nawet dzisiaj mnie to we śnie męczyło; ((
Nie martw sie na pewno bedą piękne jajca [emoji6] a pózniej piękne zarodeczki [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponawiam pytanie o irygacje w ciazy?! Mozna?!
Ja to nawet nie wiem co to jest [emoji5][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
N@t@li@89
Fanka BB :)
Ja biorę od 3 dni zastrzyki Menopuru i Bemfole wizytę mam w piątek więc to już będzie 6 dni i dlatego nie wiem czego się spodziewać;//Ja pierwsze miałam po 6 menopurach, potem po kolejnych 2 dniach. Łącznie wzięłam 6 tych zastrzyków i potem ovitrelle.
Trzymam za Ciebie kciuki :-*
iga2421
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosionawybacz, ale rozbawiło mnie to :*
Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał
![]()
I tyle z deserku miałam![]()
Westi ale w trawach tez się czaja kleszcze. Na lace wcale nie jest bezpiecznie
Ewunka
@t@li@89, post: 13976130, member: 163211"]Ja biorę od 3 dni zastrzyki Menopuru i Bemfole wizytę mam w piątek więc to już będzie 6 dni i dlatego nie wiem czego się spodziewać;//[/QUOTE]
Slicznych okroglych jajeczek mozesz sie na tej wizycie spodziewać
Slicznych okroglych jajeczek mozesz sie na tej wizycie spodziewać
Najki to nie fajnie. Ale ważne, że się interesuje. Czekamy do środy. Wszystko będzie jasne. Kciuki niezmiennie. :*
Ann mmmm. Zazdroszczę. W takich warunkach to tylko zachodzić w ciążę.
Iga wiem.
ale mąż czuje się bezpieczniej.
Właśnie wróciłam z łąki. I słuchajcie. Szczere pole. I za plecami sarna. Jedna sama. Lasów tu nigdzie nie ma. Odbiegla kawałek jak ja zobaczyłam i stoi i patrzy
Ann mmmm. Zazdroszczę. W takich warunkach to tylko zachodzić w ciążę.
Iga wiem.
Właśnie wróciłam z łąki. I słuchajcie. Szczere pole. I za plecami sarna. Jedna sama. Lasów tu nigdzie nie ma. Odbiegla kawałek jak ja zobaczyłam i stoi i patrzy
reklama
Podziel się: