reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No zastrzyki idą jak burza i nawet nie wiem że je boire gdyby nie ślady na brzuchu. Ja jestem chyba jakaś dziwna jestem:)) boje się że mogę nie wyhodować jajec nawet dzisiaj mnie to we śnie męczyło; ((

Nie martw sie na pewno bedą piękne jajca [emoji6] a pózniej piękne zarodeczki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwsze miałam po 6 menopurach, potem po kolejnych 2 dniach. Łącznie wzięłam 6 tych zastrzyków i potem ovitrelle.
Trzymam za Ciebie kciuki :-*
Ja biorę od 3 dni zastrzyki Menopuru i Bemfole wizytę mam w piątek więc to już będzie 6 dni i dlatego nie wiem czego się spodziewać;//

Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosiona :D wybacz, ale rozbawiło mnie to :*

Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia :o) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał :(
I tyle z deserku miałam :(

Westi ale w trawach tez się czaja kleszcze. Na lace wcale nie jest bezpiecznie:(

Najki - invicta to chyba ma talent do dziwnych przypadków, bo moje "pecherzyki nie-pecherzyki" to tez ich.. :dry:

Agatek - zależy czym..

Najki to nie fajnie. Ale ważne, że się interesuje. Czekamy do środy. Wszystko będzie jasne. Kciuki niezmiennie. :*

Ann mmmm. Zazdroszczę. W takich warunkach to tylko zachodzić w ciążę.

Iga wiem. :) ale mąż czuje się bezpieczniej.
Właśnie wróciłam z łąki. I słuchajcie. Szczere pole. I za plecami sarna. Jedna sama. Lasów tu nigdzie nie ma. Odbiegla kawałek jak ja zobaczyłam i stoi i patrzy :)

reklama
Do góry