Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Generalnie są. Bocian i chyba Invimed Wawa się ogłaszają, że mają miejsca. Gdyby nie praca to bym się nie zastanawiała. Ale ciężko będzie mi z dojazdami. Pracuje na różne zmiany...w tej chwili są braki kadrowe. Dodatkowe wolne w maju jest średnio możliwe. Dlatego bardzo bym chciała załapać się na III podejście w Invickcie w której jestem od roku..Najki - słaba historia, ale wiem ze tak sie zdarza bo moja koleżanka miała identyczny przypadek, na pocieszenie powiem ze przy trzeciej stymulacji wszystko sie znowu odwróciło. Czyli sa szanse na rządówkę jeszcze?
Dzięki, już się trochę uspokoiłam.Najki prztulam:*
Annemarie czekamy na wieści i wracaj z kropkami tańce już wytanczone) jesteś blisko moich okolic
)
Aniołkowamama super że znów jesteś) i super że już czujesz małego brzdaca
Butterfly przestań się zamartwiać taka Wariatka która nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. Popieram męża że zabronił Ci tamtego forum a ja po prostu usuń. Zarodki z 5 doby to wojownicy popatrz ile wytrzymały musi być tylko dobrze a weselne bliźniaki to dobry omen.
Moniusia super że zdecydowałaś się na dalszą walkę.
Ja jestem z każdą z was i trzymam kciuki bo dzięki wam wiem na co się przygotować i co mnie czeka jest z Wami łatwiej przejść to wszystko. Mój M mnie wspiera jak może i Ci którzy wiedzą o in vitro jest meeeega dużo kciuków więc przekazuje je po równo dla każdej z nas
No zastrzyki idą jak burza i nawet nie wiem że je boire gdyby nie ślady na brzuchu. Ja jestem chyba jakaś dziwna jestemDzięki, już się trochę uspokoiłam.
A jak Ty się czujesz? Mam nadzieję, że nie masz żadnych dolegliwości po menopurze i że wszystko idzie zgodnie z planem :-)