Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. ......
Znów mnie brzuch bolimasakra. Tak się zastanawiam. Wszystkie piszecie, że nic Was nie bolało. A jak już to jakiś delikatne, przejściowe bóle. A u mnie czasami jest to dość mocny ból. I teraz od 1 dpt. ;/ nie podoba mi się to.
Bardzo proszę :-) Dwa przepisy na ciasto pierogowe i jeden na bezglutenowe pierogi ruskie.Dawaj na ruskie![]()
Ooo właśnie to. Ja wiem, że to na jedno albo drugie. Tylko wszystkie piszą, że nic a mnie jak przy pierwszym tak i orzy tym transferze boli.Westi mnie bolał brzuch od 3 dpt i byłam pewna że @ idzie. Nie dość ze bóll jak na @ to jeszcze jakies kłucia, skurcze. Także to moze byc na jedno albo na drugie
Oby! :-)Buterfly dziekuje:*
Niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi:*
Trzeba było zabrać mbie ze sobąAnika,ja sie jeszcze bujam w pociagu,zaraz dobijam do Drezna,o 17 powinnam byc w hotelu.w Teplicach.Mam lato,góry,chmury...żyć nie umierać :-) :-) :-)