Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wolę odstające kozaki niż takie, których dopiąć nie można. Jest tylko kilka fasonów (najczęściej tych mniej ładnych), które jestem w stanie dopiąć. Ale myślę, że to nie tylko kwestia wagi, ale budowy łydek, bo nawet jak szczupła byłam, to w tym względzie nie było dużo łatwiej.Uwierz, że nie [emoji6] odstające kozaki. Zegarek wisi na ręce. Niestety mam taką przemianę materii.
Jest pięknie, a ja mam jakąś niemoc i nie mam siły wyjść z synkiem na spacer.u Was tez taka wiosna?
Muszę się zmusić, bo szkoda pogody.No ja np. cytologię zrobiłam jeszcze z miesiąc przed ciążą, więc w tym momencie nie ma już potrzeby robićNo niestety te badania są drogie... Też dzisiaj robiłam i za wszystkie łącznie z cytologią zapłaciłam ok 300zł. Mam nadzieję, że później nie będzie to tyle kosztować...
No niestety te badania są drogie... Też dzisiaj robiłam i za wszystkie łącznie z cytologią zapłaciłam ok 300zł. Mam nadzieję, że później nie będzie to tyle kosztować...
ja tez mam niemoc..wmuszam resztke chipsow od wczoraj i mam ochote polozyc sie na ladzie i zasnac i nich mnie jakis klient obudziWolę odstające kozaki niż takie, których dopiąć nie można. Jest tylko kilka fasonów (najczęściej tych mniej ładnych), które jestem w stanie dopiąć. Ale myślę, że to nie tylko kwestia wagi, ale budowy łydek, bo nawet jak szczupła byłam, to w tym względzie nie było dużo łatwiej.
Ja mam 170cm. Przed tą ciążą startowałam z wagę 70-71, teraz jest ponad 73. Przed ciążą z Bazylim ważyłam 73 i dobiłam do 81. Po ciąży, podczas karmienia schudłam do 63. A w ogóle, to marzy mi się wrócić do wagi z klasy maturalnej, bo ważyłam wtedy 53. A najwięcej to w życiu ważyłam 84 kg, to było kiedy pojawiło się u mnie PCO. Wtedy w ciągu 4 miesięcy przytyłam 20 kg. Od 64 kg do 84.
Jest pięknie, a ja mam jakąś niemoc i nie mam siły wyjść z synkiem na spacer.Muszę się zmusić, bo szkoda pogody.
No ja np. cytologię zrobiłam jeszcze z miesiąc przed ciążą, więc w tym momencie nie ma już potrzeby robić
w liceum byłam szczuplejsza,od zawsze zes taka szczupla?
tez sie boje swojego usg, byle do srody..Boziu i jak tu do 12 tygodnia wytrwac, bo potem juz niby bezpieczniej....nibyw liceum byłam szczuplejsza,
kurcze znowu się dowiedziałam o stracie i to u bliskiej koleżanki słabo mi, jestem zła i znów się boję![]()