reklama
A
a_gosc
Gość
Hej, dziewczyny, czy wy tez tak macie? Od wczoraj tak strasznie ciężko mi się oddycha, jest mi duszno, słabo. W ogóle fatalnie się czuje
Mamakulka
Fanka BB :)
Kurde Lenka podziwiam cierpliwość hehe ja się dowiedziałam co u mnie siedzi w 12 tc a później tylko się potwierdzalo[emoji14]
Aza mi się czasem ciężko oddycha jak leżę. Gdzieś mi maluch ucisnie chyba bo przechodzi po chwili.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aza mi się czasem ciężko oddycha jak leżę. Gdzieś mi maluch ucisnie chyba bo przechodzi po chwili.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
ja tak mam mysle ze to przez pogode..Hej, dziewczyny, czy wy tez tak macie? Od wczoraj tak strasznie ciężko mi się oddycha, jest mi duszno, słabo. W ogóle fatalnie się czuje![]()
ewix124
M zamiar korzystać jak najwięcej dominiko hehekurcze dziewczyny juz dni odliczam do wizyty u lekarza oby tym razem już się pokazało jak nie to będę czekać do porodu i na kolejnych wizytach juz pytać nie będę
![]()
Tez nie wiem jeszcze kto mieszka w brzuszku
A przeczucie mam ze synek, z córką mnie nie myliło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
BASIENKA 28
A nie wiecie gdzie zostal forum zamkniete? Macie link ? DOminika mi wyslala, ale wyskakuje blad. Wiec juz nic z tego nie rozumiem :-)
reklama
niunia102
Paprecut powodzenia :-)
Dziewczyny podziwiam ze mozecie wytrzymac w niewiedzy :-) ja juz bym kombinowała jak sprawdzić płeć:-) bo z tych niecierpliwych jestem :-)
Tez nic nie wiem o zamknietym forum :-(
Dziewczyny podziwiam ze mozecie wytrzymac w niewiedzy :-) ja juz bym kombinowała jak sprawdzić płeć:-) bo z tych niecierpliwych jestem :-)
Tez nic nie wiem o zamknietym forum :-(