to jem tasmoowo, ale tylko smietankowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jem tasmoowo, ale tylko smietankowe
Wiesz mi chodzilo raczej o to, ze nie powinno sie innych oceniac jak kieruja swoim zyciemCreativo ja też nie jestem po stracie, ale wokół mnie mam dziewczyny po stracie i to oddziaływuje na psychikę wierz mi.
Jak się nazywa ta maść, bo też dostałam, ale jest napisane, że można używać jej od II trymestru. Biorę tylko nystatyne. I gdyby mi nie powiedziała, że mam grzybka to bym nie wiedziała nawet.hej a wiec tak, bylam u ginki i dostalam antybiotyki plus masc na grzybice, bo niestety ale jest stan zapalny i uslyszalam, ze mam sie uspokoic, bo urodze znerwicowane dziecie i sama sie nabawie nerwicy, po lekach ulga ogromna, nie piecze, nie boli, moge sie wysikac, czuje sie dzis jak zdechlak najchetniej bym poszla spac a trzeba pracowac
Mnie od samego początku w zasadzie tylko od jajek odrzuca.Tak mi sie teraz przypomnialo pytanko mam czy jeszcze kogos odrzuca od surowej cebuli ?ja wczesniej bardzo lubilam sobie na kanapke polozyc z pomidorkiem surowa cebule a teraz mnie odrzuca odkad w ciazy jestem...
Tak mi sie teraz przypomnialo pytanko mam czy jeszcze kogos odrzuca od surowej cebuli ?ja wczesniej bardzo lubilam sobie na kanapke polozyc z pomidorkiem surowa cebule a teraz mnie odrzuca odkad w ciazy jestem...
już mu przeszło z tą alergią. To było na samym początku niemowlęctwa, o to mi chodziło z dietą na zaś
Antiope zgadamy się co do zlotuJa w Krakowie bywam.
Lookata a skąd ze Śląska? Do Krk niedaleko.
Lux to szybko na l4 i nie przejmuj się ludźmi, szczególnie rodzinką T.
Creativo u nas słyszy się że ludzie ze wsi mówią że mieszczuchy wszystko zjedzą. Nie czekają z karencjami po pryskaniu, pryskają jak szaleni. Truskawki nigdy nie kupuję tych pierwszych bo to sama chemia.
Jajka też wiejskie od znajomej kupuję. Czasem kupię zwykłe gdy nie mam dostępu, i zawsze te zerówki lub jedynki.