Szybko, ale czy się potwierdzi to druga sprawaO kurcze to tak szybko wypatrzyli wam płeć? Ale super![]()
reklama
Nie wiem jak, ale u mnie gin też po tym poznałjak po budowie kosci mozna poznac plec?
pisanka89
Fanka BB :)
Ja mam teraz wizytę w piątek a potem nie wiem kiedy mi wyznacza prenatalne pewnie koło 14 czerwca...Szybko, ale czy się potwierdzi to druga sprawa![]()
![]()
kurcze fajnie heheh, nie znalam tej metodyNie wiem jak, ale u mnie gin też po tym poznałmusi być różnica w budowie jakaś
Antiope
Fanka BB :)
Koleżanka z października w ciąży ze swoimi bliźniaczkami miała zawsze tydzień różnicy, więc spokojnieJa jutro zaczynam 9 tcmiałam wizytę 17 maja i jeden maluszek miał 13 mm drugi 17. Między nimi 3 dni różnicy. Martwię się trochę o to ale serduszka walily jak oszalałe
większego 169 a malutkiej 166
chciałabym już znać płeć. Może coś się na prenatalnych wyłowi
lekarz powiedział że 3 dni różnicy jest jeszcze dopuszczalne

mowi sie, ze jesli dobry lekarz i dobry sprzet to mowi jaka plec, choc zawzze jest szanasa, ze sie myliChyba jestem pierwsza, której ktoś odważył się powiedzieć płeć![]()
juz wycztalam o co chodzi z tymi kosciami, niby u chlopca te kosci lonowe ida ku gorze a u dziewuszki na odwrot, tak pisza
reklama
mowi sie, ze jesli dobry lekarz i dobry sprzet to mowi jaka plec, choc zawzze jest szanasa, ze sie myli
juz wycztalam o co chodzi z tymi kosciami, niby u chlopca te kosci lonowe ida ku gorze a u dziewuszki na odwrot, tak pisza![]()
Byłoby fajnie jakby się potwierdziło