reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie z rana :-) gratuluje dwoch kreseczek. Ale wam dziewczyny zazdroszcze tak pieknego prezentu na dzien matki. I wakacji eveee No ale ciesze sie waszym szczesciem.
Ja zdycham z bolu brzucha i kregoslupa. Odkad odstawilam tabletki anty zeby sie starac o dzidziusia ten bol mnie wykancza. Trwa zawsze 3 pierwsze dni okresu. Wczoraj na wieczornych zakupach myslalam ze zemdleje z bolu :-( wytrzymac dzisiaj i jutro i bedzie spokoj.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie negatywny. Tym razem robiłam plytkowy test o czułości 10mIU- wiec w ciazy raczej nie jestem. Zaczynam sie martwić co sie dzieje w takim razie skoro nie mam okresu..
Gratuluje Miciurka <3 nudnej ciazy zycze, duzo zdrowka i spokoju :)

Miciurko o ja cie gratulacje kochana !!!!

Delli jeśli @ nie będzie jutro i po jutrze to powtórz test. może też miałaś późno ovu. 3mam kciuki dalej

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - dziękuję :) , sama w głębokim szoku

Bertha - ja miałam późno owulację - 13-14 maj (19-20 dzień cyklu dopiero) dziś jest 12 lub 13 dzień po owulacji , kilka dni temu czułam na języku jakbym rurę metalowa lizała i to się powtórzyło 2-3 razy, ból jak na okres przez 2 fazę cyklu, i sutki mnie pala a tak to ogólne zmęczenie - wszystko na ovufriend mam pozaznaczane.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

To sporo tego :) to podaj linka do ovufriend

Miciurko o ja cie gratulacje kochana !!!!

Delli jeśli @ nie będzie jutro i po jutrze to powtórz test. może też miałaś późno ovu. 3mam kciuki dalej

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuj ale to raczej nie możliwe.. Ostatnie przytulanki były 10.05 (owu miało byc 8-10) .. Nawet gdyby była pozniej to raczej nie było szans na zapłodnienie;) a jesli ciaza miałaby byc powodem zatrzymania @, to czuły test juz by ja wykrył..
Poczekam kilka dnia, powtórzę test i pojde do lekarza - jesli sie nic nie zmieni.
Same czarne mysli mnie nagle dopadły .. moja babcia, jej mama i wszystkie 4 siostry umarly na raka kobiecych spraw..

Tak, dziękuję - to jest taki mega mega bladzioch , ale jest ,

Miciurka wspaniałe wieści!!!!!!!!!!! cudownie! zdróweczka i spokoju dla CIebie!

Dziękuj ale to raczej nie możliwe.. Ostatnie przytulanki były 10.05 (owu miało byc 8-10) .. Nawet gdyby była pozniej to raczej nie było szans na zapłodnienie;) a jesli ciaza miałaby byc powodem zatrzymania @, to czuły test juz by ja wykrył..
Poczekam kilka dnia, powtórzę test i pojde do lekarza - jesli sie nic nie zmieni.
Same czarne mysli mnie nagle dopadły .. moja babcia, jej mama i wszystkie 4 siostry umarly na raka kobiecych spraw..

Delli wiem, ze to trudne, ale czarne myśli w niczym Ci nie pomogą. spokojnie ja przez wiele lat miałam cykle 28-29 dniowe, a ostatnio ni z gruchy ni z pietruchy mam miałam 2 pod rząd cykle 32 dniowe....

Kolekcjonerka- dziękuję ,

Ann- dziękuję kochana - zaskok ;) .

Delli- tak naprawdę u mnie jest taki cień cienia ze ledwo widać , także jak powtorzysz za 2 -3 dni to może będzie coś widać. Jak z 2-4 dni plemniki mogą czekać także mogłaś i później owu mieć i mogło zaskoczyć - trzymam kciuki .

reklama
Do góry