reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tak często mam. A jakie masz ciśnienie?
cisnienie 110/70 mniej wiecej. biore clexane i asporyne cardio wiec krew na pewno jest rzadsza. ja wyczytalam ze taka slabosc to min moze byc niedobor zelaza (wyniki tydzien temu mialam ok) ale juz od 2 tyg suplementuje i tak. biore tez garsc innych lekow w tym liteine 200...
rowno mam dzis 12t4d i tak od 12t0d mi sie te slabosci zaczely. niewykluczone ze swiruje przed generycznym (wtorek). a swoja droga sklonnosci do omdlen mam i tak od zawsze i juz raz w pierwszych tyg ciazy zemdlalam. tylko sie boje ze upadne i ze mi sie cos stanie.

@Gabinia - moze joga dla ciezarnych albo cos? bo lekow to i tak teraz nie dostaniesz a terapia to trwa. poki co "sprzedaj" dzieciaki gdzies chociaz na 1 dzien i odpocznij od wszystkiego. akirat idzie sobota i niedziela to wyslij meza z dziecmi na wycieczke do dziadkow albo do zoo:))) a sama pusc sobie muzuczke albo ksiazke wez albo co tam lubisz i sie wycisz.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
hej
Gabinia moze odpoczynku potrzebujesz? moze potrzebujesz sie wyspac, odpoczac? masz z kim zostawic dzieci na jeen dzien i po prostu zrobic cos dla siebie? nie smutaj sie, jestes mama, po prostu mama i mozesz miec gorszy dzien, glowka do gory!

mam alergie, nos zapchany, chlop mni wkurzyl a jeszcze do pracy dzis ide...marze by wrocic do lozka i spac

nie biore witamin
odpoczynek to tak różnie. ..w weekendy czasami dzieci nie ma ale za to mam zjazdy w szkole lub jedziemy na plenerowe warsztaty fotograficzne.
w tygodniu mogę troche odpoczac jak dzieci do szkol zawioze
ta ciąża jest dla mnie zaskoczeniem bo moj partner nigdy swoich dzieci nie mial i twierdzil ze jest bezplodny...
mam obawy jak to bedzie bo ogólnie u mnie dwoje chlopcow jest niedostosowanych spolecznie z zachowaniem opozycyno buntowniczym .jeden jest w osrodku socjoterapii .... drugi w szkole specjalnej... jest młyn dla mnie nie do ogarniecia

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Po tym.co piszesz to potrzebne ci wakacje Gabiniu ..żeby naładować baterie.
Silna jesteś babka dasz radę. Trzecie dziecko to cud jak piszesz i wierzę że wynagrodzi ci trud macierzyństwa.
I pomyśl o tych witaminach, magnez i d3 cały rok bierz.

Tulamy cie :*

Dzień dobry

Po tym.co piszesz to potrzebne ci wakacje Gabiniu ..żeby naładować baterie.
Silna jesteś babka dasz radę. Trzecie dziecko to cud jak piszesz i wierzę że wynagrodzi ci trud macierzyństwa.
I pomyśl o tych witaminach, magnez i d3 cały rok bierz.

Tulamy cie :*
U Gabini to już chyba 5 dziecko z tego co pamiętam, bo ma 3 chłopaków i dziewczynkę, więc ma prawo być zmęczona...
A cuda się zdarzają. Dziecko jest cudem, nie można inaczej go nazwać.

Wow no to piątka dzieci potrafi dać w kość na pewno. Idź zrób coś dla siebie taką małą rzecz co cieszy.

Jakie dziś plany? My do mini zoo jedziemy.
Miłego

Ostatnia edycja:
Wow no to piątka dzieci potrafi dać w kość na pewno. Idź zrób coś dla siebie taką małą rzecz co cieszy.

Jakie dziś plany? My do mini zoo jedziemy.
Miłego

My byliśmy z rana na spacerze. Jest piękna pogoda u nas dzis. Kawkę wypilismy. Młody dostał jak zawsze autka a teraz leżę i usypiam młodego. Bez mamy nie zasnie pchelka moja :D jak troche sie wyprostuje to biorę sie za obiad. Dzis rybka w jajku ziemniaki z masełkiem i buraczki na ciepło:)

reklama
Do góry