reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam serdecznie nowe mamy. Fajnie że tak nas dużo. I co fajniejsze, sporo babeczek po trzydziestce:)
Lux, z chęcią bym się dopisała do listy, ale powiedz proszę czy zamierzasz ją uporządkować wg terminu porodu? Bo tak by chyba było najczytelniej. Często tam zaglądam bo nie pamiętam jeszcze na jakim kto jest etapie.
tak chche ja uporzadkowac i w wolnej chwili to zrobie, bo tak to praca i praca a musze miec czas tam usiasc i wszystko poprzekladac na spokojnie, daj dane na priv :)

Witam noiwa kolezanke :) widze mamy duzo Paulin i Pauli, ja tez Paulina:)

reklama
Dzień dobry,

Kciuki za wizyty

Lux tam Pola wyżej pytała czy będziesz porządkować listę grudniówek.

Panolka współczuję, i nie ma na dziada żadnego sposobu? Palenie plastikami można zgłosić bo to nielegalne.

Dziś mój syn ma przedstawienie na dzień mamy :)
Miłego dnia

A ja dziś wyspana. Synuś dał mi się wyspać. W ogóle to się cieszę, że mi się chyba mała sówka trafiła, bo młody potrafi rano spać do 8-9 (czasami zdarza mu się nawet do 10), dzięki czemu i mnie łatwiej się wyspać. Na dodatek, to mały jak się obudzi, to się grzecznie bawi koło mojego łóżka, a ja jeszcze sobie drzemię i powolutku się dobudzam.
Co dajecie dzieciakom na dzień dziecka? Ja zamówiłam globus małego pilota V-tech i mam nadzieję, że dziś dotrze. Powinien, bo przy śledzeniu paczki jest, że paczka jest już w oddziale krakowskim.

Ostatnia edycja:
A ja dziś wyspana. Synuś dał mi się wyspać. W ogóle to się cieszę, że mi się chyba mała sówka trafiła, bo młody potrafi rano spać do 8-9 (czasami zdarza mu się nawet do 10), dzięki czemu i mnie łatwiej się wyspać. Na dodatek, to mały jak się obudzi, to się grzecznie bawi koło mojego łóżka, a ja jeszcze sobie drzemię i powolutku się dobudzam.
Co dajecie dzieciakom na dzień dziecka. Ja zamówiłam globus małego pilota V-tech i mam nadzieję, że dziś dotrze. Powinien, bo przy śledzeniu paczki jest, że paczka jest już w oddziale krakowskim.
my kupujemy tym z rodziny slodkie i bratanica jakiegos kucyka chciala a ta mlodsza dwumiesieczna grzechotke dostanie :) a Tomka corka nie wiem co, niech on zdecyduje

Witam się po krótkiej przerwie. Łatwiej Was teraz nadrabiać, bo pewnie w większości skrobiecie na zamkniętym, niestety chyba nie będzie mi dany, więc piszę tutaj :)

Trochę odpoczęłam przez długi weekend, teraz zaczyna mi się sesja, więc dużo nauki przede mną do lipca, więc pewnie też będę tu trochę rzadziej, bo tą sesje chciałabym dokończyć o ile moj Fasol pozwoli, bo kolejną to chyba zdam w marcu jak dobrze pójdzie, przez grudniowe dziecie :p

Na Dzień Dziecka kupiłam mojemu Fasolowi Misia Szumisia :D :D pozbierałam ciuszki po rodzinie, bo też pokupowali na 1.06 :D dla każdego to chyba frajda.

A jutro mam wizytę u lekarza, prenatalne!
Uświadomiłam sobie, że mój Fasol jest bardzo świąteczny! Śmiejemy się, że został poczęty w naszą 3 rocznicę, dowiedzieliśmy się o nim w prima aprilis, prenatalne dzień dziecka, a termin mikołajki!

Pozdrawiam Was i miłego dnia! :) :)

Na dzień dziecka może pojedziemy na wystawę Lego do Rzeszowa. Dzieci dostaną domek do pokolorowania taki duży i jakieś puzzle bo uwielbiają.

...
Uświadomiłam sobie, że mój Fasol jest bardzo świąteczny! Śmiejemy się, że został poczęty w naszą 3 rocznicę, dowiedzieliśmy się o nim w prima aprilis, prenatalne dzień dziecka, a termin mikołajki!

Pozdrawiam Was i miłego dnia! :) :)

Ja też dowiedziałam się w pryma aprylis i z 3 osób z którymi chciałam się podzielić uwierzył mi tylko mąż :) Moja przyjaciółka powiedziała: " Jak powiesz mi jutro to może uwierzę!"
Normalnie jaja. Uwierzyła dopiero jak test jej wysłałam ciążowy z wynikiem, pozytywnym.

reklama
Ja też dowiedziałam się w pryma aprylis i z 3 osób z którymi chciałam się podzielić uwierzył mi tylko mąż :) Moja przyjaciółka powiedziała: " Jak powiesz mi jutro to może uwierzę!"
Normalnie jaja. Uwierzyła dopiero jak test jej wysłałam ciążowy z wynikiem, pozytywnym.

A to ja powiedziałam od razu tylko mojemu P. i mamie, niby uwierzyli, ale jakbym tak zażartowała to byliby rozczarowani ;P

Do góry