reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Bo ja podaję ukończone tygodnie bo tak w szpitalu muszę podawać też już mam 35t a w szpitalu muszę mówić 34
Może się mylę ale zawsze mi się wydawało ze mamy ten sam termin i chyba fazerka też taki ma może dzień lub dwa różnicy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, zjadłam gołąbki :D:D i się ogarniam na wizytę. Jako, że daję telefon do naprawy i będę mieć taki bez internetu :D:D to opiszę prawdopodobnie jutro dopiero, nic się nie martwcie ;) chyba, że się uda to wskoczę na lapka wieczorkiem...
Trzymajcie proszę kciuki, pierwszy raz się tak bardzo stresuję...

Ojej Venice gratulacje, na pewno z dzidzia bedzie wszystko ok!
Ja tez jutro usiade i pozamawiam reszte rzeczy do szpitala i dla Malej i sie spakuje. Ja mam juz taki brzuch do przodu, ze masakra, duzy bardzo, wstawie na watek z brzuszkami.
Ja kupilam zajefajny wozek na olx, fioletowo bezowy, gondola i spacerowka za 150zl! Bo sie chcieli pozbyc, wogole jak nowy tylko fotelika nie ma do samochodu? Ale to sobie dokupimy uzywany

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, zjadłam gołąbki :D:D i się ogarniam na wizytę. Jako, że daję telefon do naprawy i będę mieć taki bez internetu :D:D to opiszę prawdopodobnie jutro dopiero, nic się nie martwcie ;) chyba, że się uda to wskoczę na lapka wieczorkiem...
Trzymajcie proszę kciuki, pierwszy raz się tak bardzo stresuję...
Nie stresuj się i powodzenia.

Smaka mi na gołąbki narobiłaś

Lizzy_ kciuki!!!

Moja się rozruszała, ale mam wrażenie, że ma bardzo mało miejsca, bo jak się rozpycha to mnie pobolewa, takie jakby szczypanie i skurcze.
Mój lekarz też liczy skończone tygodnie, czyli ja obecnie mam skończony 35tc i do 18.06, kiedy to skończę 37 tydzień mam wytrzymać.

Ja juz sama nie wiem jak mam liczyć te tygodnie. Lekarz mi tłumaczył ale dalej nie wiem :/

Siedzę pod gabinetem i mam takiego stresa ze szok.....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry