reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamejka polecam baby jogeer z kupieniem gondoli, wozek lekki i zwiny :) ja tez z metra cienta jestem ;) cale 157 ;)

Co do wanienki to ja mam przebierak wraz z wanienka na stelazu i póki jest lato bedzie to stalo w salonie zeby maly w klimie nie lezal :)

Lizzy bedzie dobrze! Kciuki trzymam za udana wizyte :)

Moj gin tez skonczone tyg liczy czyli wedlug Niego dzis jestem 35tc0d a na licznikach mam ze rozpoczynam dzis 36tc :) takze jeszcze dwa/trzy tygodnie i moge sie rozpokowywac :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

namówiłam męża na przytulanki:) nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować:)
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia:D też tak macie?:D

namówiłam męża na przytulanki:) nic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować:)
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalnia:D też tak macie?:D
Nie wiem bo mój się nie daje namówić:crazy:

Mój mnie namawia ale mam pessar i jest zabronione. A ostatnio tak mi miło było z nim iz myślałam że sie poddam ale nie poddałam się.

reklama
od 3 dni zajadam się czereśniami i proszę wskazane przy problemach tarczycowych sobie wyczytałam:)
Czereśnie odtruwają i dostarczają jodu
Są przepyszne, ale czy także zdrowe? Oczywiście, że tak, ale nie można przesadzić z ilością, bo wtedy działają wzdymająco. Poza tym mają sporo kalorii. Czereśnie zawierają mnóstwo potasu, który działa odtruwająco na cały organizm: usuwa nadmiar soli, co wpływa dobroczynnie na pracę nerek. Porcja czereśni dostarcza też wapnia, żelaza, a zwłaszcza dużej dawki jodu (330 mg w 100 g) – czereśnie mają go więcej niż dorsz i wiele innych ryb morskich! A jod to pierwiastek niezwykle ważny dla prawidłowego rozwoju prenatalnego dziecka.

Do góry