polcia177
Fanka BB :)
Wiecie ja tam z tesciowa nie mam problemu ona sie nie interwsuje wcale. Nawet na obiad nie przyjdzie jak zaprosimy ma swoje zycie z nowym facetem.
Mysle ze szybciej bede miala z moja mama problem bo ona tez robi pokoik dla pierwszej wnuczki. A ja nie wiem czy w ogole bede w stanie dac jej malą na noc czy mala bedzie takim dzieckiem ktore bedzie umialo spac beze mnie. Najwyzej jak bedzie starsza to bedzie miala pokoj u babci
A w niedziele mama sie obrazila ze nie przyszlam na dzialke. Jak to powiedziala "bylo mi bardzo przykro bo caly tydzien sie nie widzialysmy" eh...
Wzbudza specjalnie poczucie winy czy co?
Gosiek hej
ja 30 tydz i 5dzien
termin na wlasnie kolo 17,18 sierpien. Chociaz z usg tez juz wyprzedzila wiec mam nadzieje ze moze teoszke szybciej sie uda urodzic 
Mysle ze szybciej bede miala z moja mama problem bo ona tez robi pokoik dla pierwszej wnuczki. A ja nie wiem czy w ogole bede w stanie dac jej malą na noc czy mala bedzie takim dzieckiem ktore bedzie umialo spac beze mnie. Najwyzej jak bedzie starsza to bedzie miala pokoj u babci
A w niedziele mama sie obrazila ze nie przyszlam na dzialke. Jak to powiedziala "bylo mi bardzo przykro bo caly tydzien sie nie widzialysmy" eh...
Wzbudza specjalnie poczucie winy czy co?
Gosiek hej