reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sylwia kochana dziękuję :-D
Nawet nie wyobrażacie sobie jak mi miło :)
Ale ja również muszę pogratulować Tobie drugiego szczęścia :-Dnie miałam jeszcze okazji, więc gratuluję i życzę samych szczęśliwych chwil. ..teraz pora na córcie :-D
Buziaki dla Ciebie i Twoich chłopaków :)

A czyż mój drugi syn nie wygląda jak dziewczynka? :rolleyes: Kochana, kolejna próba będzie, chociaż będzie to trzeci syn :laugh2: Mam takie przeczucie i nawet imię wybrane. Jednak muszę odczekać ok. 3 lat by dokończyć specjalizację. Ordynator by mi łeb urwał jakby usłyszał o kolejnej ciąży podczas specjalizacji :oo:

A czyż mój drugi syn nie wygląda jak dziewczynka? :rolleyes: Kochana, kolejna próba będzie, chociaż będzie to trzeci syn :laugh2: Mam takie przeczucie i nawet imię wybrane. Jednak muszę odczekać ok. 3 lat by dokończyć specjalizację. Ordynator by mi łeb urwał jakby usłyszał o kolejnej ciąży podczas specjalizacji :oo:
O jaki cudny! A Wiktorek jaki już duży chłopak:szok:
Sliczni oboje, szczesciara z Ciebie :)
Jeśli chcesz trzeciego syna oczywiście trzymam kciuki ale mi do tej gromadki pasuje taka różowa królewna :-D

Jak będzie dziewczynka to będę szczęśliwa, jak będzie chłopiec też będzie super. Nie zależy mi na płci. W dodatku moja asystentka stwierdziła, że nadaję się na matkę chłopców:errr:. Grunt aby zdrowe było to trzecie dziecko.

Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego dobrego dla Waszej rodzinki. Uciekam bo młody już się budzi.

Ja jyz oddałam krew i 2 tyg na wynik mam czekać. Teraz jyz na usg czekam. Opóźnienie jest. Jedna osoba w gabinecie a 2 przede mną jeszcze. A boje się na maksa. Jeszcze mi nie dobrze

reklama
Do góry