gosia321
Fanka BB :)
Skoro lekarz mowil ze moge brac jak chcemNo chyba nie szkodzi. ..... chociaż ja nie wiem hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro lekarz mowil ze moge brac jak chcemNo chyba nie szkodzi. ..... chociaż ja nie wiem hi
Koraliku jeszcze sie uda tezeba tylko walczycHej, zaczynam Was czytać, mam zaleglosci od piatkowego wieczoru.
Tak mam endometrioze IV stopnia
Nie mam pojecia co poszlo nie tak ostatnioprzy endometriozie szanse sa mniejsze ale sa.
Bedzie dobrzeHej dziewczyny. Udało mi się was nadrobić.
Dziś przyszła @ i od jutra zaczynam stymulacjęw środę pierwsze podglądanko. I już się boje
![]()
Strasznie duze tabletki no chyba ze nie masz problemu z lykaniem takich tabli
O Jezu Jezu ale parschnełam śmiechem uplułam cały telefonEwunka ale ty wiesz wszystko ! zawsze ! :*
coś tam czytałam coś tam słyszałam i z tego złoty środek wyciągnęłam Tz zw bierzSkoro lekarz mowil ze moge brac jak chcem![]()