reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
5 albo 6 w prawym, 3 w lewym. Wszytskie na razie malutkie, ale sa. Podobno moze to u mnie troche potrwac ze wzgledu na 3 miechy menopauzy. Dzis niestety lekarka jakas nie teges wiec niewiele chciala powiedziec. No nic, zobaczymy w pon.
Lody na sniadanie dobry plan [emoji12] o 23h bylo u mnie wciaz 29C... :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

5 albo 6 w prawym, 3 w lewym. Wszytskie na razie malutkie, ale sa. Podobno moze to u mnie troche potrwac ze wzgledu na 3 miechy menopauzy. Dzis niestety lekarka jakas nie teges wiec niewiele chciala powiedziec. No nic, zobaczymy w pon.
Lody na sniadanie dobry plan [emoji12] o 23h bylo u mnie wciaz 29C... :)

Kochana super jak na poczatek stymulacji a jajka jeszcze urosna :)
A estradiol juz mialas badany ??

Wedlug tej nowej rospiski z refundacja leki beda nawet ciut tansze ale nic mam recepte wiec wykupie w poniedzialek najwyzej przeplace 80 zl ale bede miala pewnosc ze mam. A od obwieszczenia do zatwierdzenia zmian wszystko sie moze zdarzyc teraz jest 7 dni na wnoszenie ewentualnych sprzeciwow i zmian wiec wole dmuchac na zimne :)

Gosia tak, krew pobrana, ale wyslali mnie do domu. Wynik jest dla kliniki nie dla mnie. Pewnie powiedza mi w pon. Oni tu wychodza z zalozenia, ze od martwienia sie, zeby bylo dobrze sa oni. Mnie wyniki maja nie obchodzic.

Gosia tak, krew pobrana, ale wyslali mnie do domu. Wynik jest dla kliniki nie dla mnie. Pewnie powiedza mi w pon. Oni tu wychodza z zalozenia, ze od martwienia sie, zeby bylo dobrze sa oni. Mnie wyniki maja nie obchodzic.

Hmm dziwne podejscie ja wszystkie wyniki estradiolu dostawalam do reki ale moze faktycznie to i lepiej

FB_IMG_1466853789590.jpg

Milej soboty .

Załączniki

• FB_IMG_1466853789590.jpg
    FB_IMG_1466853789590.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 407
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry