katharina203
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana super jak na poczatek stymulacji a jajka jeszcze urosna5 albo 6 w prawym, 3 w lewym. Wszytskie na razie malutkie, ale sa. Podobno moze to u mnie troche potrwac ze wzgledu na 3 miechy menopauzy. Dzis niestety lekarka jakas nie teges wiec niewiele chciala powiedziec. No nic, zobaczymy w pon.
Lody na sniadanie dobry plan [emoji12] o 23h bylo u mnie wciaz 29C...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm dziwne podejscie ja wszystkie wyniki estradiolu dostawalam do reki ale moze faktycznie to i lepiejGosia tak, krew pobrana, ale wyslali mnie do domu. Wynik jest dla kliniki nie dla mnie. Pewnie powiedza mi w pon. Oni tu wychodza z zalozenia, ze od martwienia sie, zeby bylo dobrze sa oni. Mnie wyniki maja nie obchodzic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nawet nie robiąHmm dziwne podejscie ja wszystkie wyniki estradiolu dostawalam do reki ale moze faktycznie to i lepiej