reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

jaaga- gratuluje.... ciekawa jestm twojego nowego wyglądu- choć wg mnie już wcześniej wyglądałas bardzo ładnie:tak::tak:

dominique- widziałam kilka twoich zdjęć i uważam,że świetnie wyglądasz!!! a 62 kg- co to za waga:confused::confused:

sandra
- a ty jestes tak zgrabniutka,że nawet taka pizza napewno ci nie zaszkodzi...

reklama
Bedytko, nie dziwie sie, ze tyle zgubilas! Pewnie z nerwow o Alutke!

Ja gdyby nie zwiotczaly brzuch i uda bylabym laska ;-) :-D:laugh2:;-);-)Ale nie mam jakos czasu zabrac sie za siebie i pocwiczyc, no i checi brak ;-) :-D

dzien dobry :D hihi no to sie i tutaj podpinam ;)
oj i ja mialam wielkieeee zamiary chodzenia na fitness aerobik silownie .. ajj na wiele rzeczy hihi niestety na zamiarach sie skonczylo:)
w sumie w domku mamy taka mala silownie - bieznie atlasy przyrzady na brzuszek ale.. niestety pocwiczylam kiedys tam moze z 2 tygodnie i na tym sie skonczyl moj zapal ;)

musze sie troszeenke pochwalic ze ostatnio faktycznie zrzucilam jakos sporo - tak po ubrankach widze no ale.. jeszcze by sie przydalo pocwiczyc troszke nad pupa, udami i "utwardzic " brzusio ;D

nawet zakupilam komplet 4plyt dvd z roznymi sesjami :D ale poki co lezy nieotworzony nawet ;D

Dziewczyny, przywolajcie mnie do porzadku... :zawstydzona/y: Ostatnio ciagle sie objadam slodkimi rogalami i przytylam juz 5 kg... :-(

reklama
Do góry