• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczynki. Czy są tu jakieś mamy z końca czerwca bo mam pytanie (do tych co mają kolejna pocieche). Czy jak urodzilyscie końcem miesiąca a wniosek o 500+ złożony został z lipcu (bo fizycznie nie dalo rady wczesnuej) to za czerwiec coś dostałyscie?

UWAGA tez dla tych co uroda samym końcem lipca żeby nawet ostatniego złożyć wniosek bo za lipiec nie nalicza!!

reklama
A ja po porodzie nie mam apetytu w ogole.. zostalo mi 2 kg do mojej normalnej wagi. W ogole to zauwazylam ze juz tylko wkladki wystarcza. Przestaje krwawic i nawet w miare coraz mniej boli. Uzywam codziennoe tamtum rosa i chyba to duzo dalo

Cześć dziewczynki. Czy są tu jakieś mamy z końca czerwca bo mam pytanie (do tych co mają kolejna pocieche). Czy jak urodzilyscie końcem miesiąca a wniosek o 500+ złożony został z lipcu (bo fizycznie nie dalo rady wczesnuej) to za czerwiec coś dostałyscie?

UWAGA tez dla tych co uroda samym końcem lipca żeby nawet ostatniego złożyć wniosek bo za lipiec nie nalicza!!
Urodziłam 23.06 i policzyli mi za miesiąc czerwiec 133 z groszami. Tak mam na decyzji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry