reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziękuję za odpowiedź, nie piecze nie swędzi, mam mokro czasami i takie skrzepy śluzu, bardziej chciałam profilaktycznie coś na te skrzepy, a tantun Rose?

@nutka13 najlepsze życzenia z okazji rocznicy!

I wszystkim Annom z okazji imienin, początkowo było nas sporo! :)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich An, Ann, Anek, Aneczek.

Ja nie spalam cala noc, policja po raz kolejny odmowila mi interwencji. Moj maz ma urlop a jest tak paskudny, ze zaluje, ae przyjechal

Dziękuję za odpowiedź, nie piecze nie swędzi, mam mokro czasami i takie skrzepy śluzu, bardziej chciałam profilaktycznie coś na te skrzepy, a tantun Rose?

Na szkole rodzenia właśnie polozna mowila ze tantum rose bardzo wysusza i wcale nie jest takie dobre lepiej bialy jelen nawet zwykle mydelko w plynie. Wczoraj kupilam z blawatkiem ale jest jeszcze 2 rodzaje.

Dzis mam wizyte, ale bez usg. Ciekawe czy mi da skierowanie na usg, zeby zobaczyc czy juz krwiaka nie ma. Najgorsze, ze musze isc z dzieckiem.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich An, Ann, Anek, Aneczek.

Ja nie spalam cala noc, policja po raz kolejny odmowila mi interwencji. Moj maz ma urlop a jest tak paskudny, ze zaluje, ae przyjechal
Wspolczuje bardzo. A czemu odmowili?

Chlopy na prawde potrafia dzialac na nerwy. Moj to czasami mam wrażenie ze jest moim drugim dzieckiem.

Żadnych irygacji nie mozna robić, bo zaburza rownowage bakteryjna pochwy a śluz to rzecz normala, wszystko sie samo oczyszcza. Taki nasz urok.

Wiesz, tak naprawdę to chodziło mi o to, że przerzuciły mnie z rąk do rąk. Pamiętam, że gdzieś z tylu głowy miałam to że to właśnie będzie ta babka nie inna, a tu skucha. Ja z tego porodu niewiele pamiętam i rzeczywiście było mi już na miejscu obojętne kto jest obok, pewnie jakby mi przyprowadzili 10 studentów nawet bym tego nie zarejestrowała:). Przy drugim porodzie już nie braliśmy nikogo i w sumie czułam się też zaopiekowana. Moje obydwa porody zakończyły się cesarką. Pamiętam , ze przy Jasiu, mój mąż wykupił położną na pierwszą wspólną noc i to bardzo mi pomogło. Kobitka była na moją wyłączność, podawała w nocy dziecko, zrobiła herbatkę na laktację i nauczyła przystawiać małego. To akurat okazało się bardzo pomocne, szczególnie, że jak już wspominałam miałam finalnie cesarkę.

kolorowa dziekuje za inf, my jednak poczekamy z przeprowadza do wakacji, tak bedzie lepiej z moja praca I tez zeby mlodego w srodku roku szkolnego nie zabierac z przedszkola. Ale dzieki za wiesci I dawaj znac jak u Was postepy w tym temacie
malina dobrze zrozumialam ze Ty po pierwszej cesarce probowalas rodzic naturalnie?
Ja jesttem po trudnym I dlugim porodzie ktory I tak zakonczyl sie cesarka wiec chciala bym teraz z gory wiedziec czy bede miec cc... Zapytam o to na piatkowej wizycie moja lekarke

reklama
Ankamaz, może powinnaś raz na jakiś czas stosować lacto Vaginal , lub podmywać się płynem, chyba nazywał się lactacyt. To ilości wydzieliny pewnie nie zmniejszy, ale pomoże w utrzymaniu właściwego poziomu flory bakteryjnej, a to w naszym stanie już coś ;).

Do góry