Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiunia fajnie ze do domu idziesz i bedziesz mogla spędzić czas jeszcze z córcia
Beata trzymam kciuki abyście jutro juz szcześliwie byli w 4 w domu. Wiem co czujesz siedzenie z żółtaczka z dzieckiem w szpitalu. Ja siedziałam w tamtym roku po porodzie tydzien :/ i teraz pewnie tez mnie to czeka niestety.
Co do odejścia wód to wydaje mi sie ze Brdzie to czuć i tak jak piszą dziewczyny akcja skurczona zacznie sie sama.
Dziś byłam u położnej i zdecydowała ze bedzie przyjeżdzać do mnie 2x w tyg na ktg i raz bede chodzić do szpitala aby robic juz w tym 39tyh abym sie lepiej czuła. A usg sama odradzała bo mowi ze ma potrzeby gdyz wszystkie badanie do tej pory sa prawidłowe. A ja czuje sie dobrze ktg nic nie wykazuje tętno prawidłowe, krew i mocz okay