reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Aaa herbatka z lisci malin nie najgorsza. Bez cukru i w ogóle da się pić. Także polecam 
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
A od którego tygodnia ciąży można ją pić? Są jakieś przeciwwskazania? Bo ja czytałam właśnie różnie.
sierpniowka
A ja znów chce, żeby odeszły mi wody bo będę wiedziała, że już się zaczyna [emoji1] mojej mamie i cioci dopiero w szpitalu przebijali [emoji38]
[emoji173]
[emoji173]
Mamakulka
Kurde papercut weź bo jeszcze nie zajarze faktycznie hehe
Podobno można od 38 tygodnia. Ja pije 37+5
Podobno można od 38 tygodnia. Ja pije 37+5
koronkaa
Asiunia fajnie ze do domu idziesz i bedziesz mogla spędzić czas jeszcze z córcia 
Beata trzymam kciuki abyście jutro juz szcześliwie byli w 4 w domu. Wiem co czujesz siedzenie z żółtaczka z dzieckiem w szpitalu. Ja siedziałam w tamtym roku po porodzie tydzien :/ i teraz pewnie tez mnie to czeka niestety.
Co do odejścia wód to wydaje mi sie ze Brdzie to czuć i tak jak piszą dziewczyny akcja skurczona zacznie sie sama.
Dziś byłam u położnej i zdecydowała ze bedzie przyjeżdzać do mnie 2x w tyg na ktg i raz bede chodzić do szpitala aby robic juz w tym 39tyh abym sie lepiej czuła. A usg sama odradzała bo mowi ze ma potrzeby gdyz wszystkie badanie do tej pory sa prawidłowe. A ja czuje sie dobrze ktg nic nie wykazuje tętno prawidłowe, krew i mocz okay
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beata trzymam kciuki abyście jutro juz szcześliwie byli w 4 w domu. Wiem co czujesz siedzenie z żółtaczka z dzieckiem w szpitalu. Ja siedziałam w tamtym roku po porodzie tydzien :/ i teraz pewnie tez mnie to czeka niestety.
Co do odejścia wód to wydaje mi sie ze Brdzie to czuć i tak jak piszą dziewczyny akcja skurczona zacznie sie sama.
Dziś byłam u położnej i zdecydowała ze bedzie przyjeżdzać do mnie 2x w tyg na ktg i raz bede chodzić do szpitala aby robic juz w tym 39tyh abym sie lepiej czuła. A usg sama odradzała bo mowi ze ma potrzeby gdyz wszystkie badanie do tej pory sa prawidłowe. A ja czuje sie dobrze ktg nic nie wykazuje tętno prawidłowe, krew i mocz okay
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama